rahankäytöstä

Tiistai 1.9.2009 klo 12.18


Eilen näytti salkkarissa olevan tieto, että Ruanda -kulut ovat nousemassa ainakin miljoonaan euroon!


Lehti kertoo, että kuluja nostaa mm. poikkeuksellisen kallis todistajien kuuleminen, mitä varten käräjäoikeus lähtee kahden viikon kuluttua kuukauden matkalle Ruandan pääkaupunkiin.

Oikeusministeriön hallitusneuvos kuittaa, että " kulut ovat korkeat, mutta eivät kuitenkaan tavattoman kalliit"!

Miljoona euroa!

Maalaisjärkinen taskulaskimeni ei osaa edes laskea kuinka paljon hyvää sillä summalla saataisiin vanhustyöhön, esim. omaishoitajien arkeen!

 

Ei voi muuta kuin ihmetellä, että "kyl mailma on mallisas"! 

 

jk. Ruanda -juttu! Kyseessä on Suomessa asuva Ruandasta maahamme muuttanut mies. Häntä epäillään osuudesta kansanmurhaan.

..

Sama päivä kuin yllä, klo 21.25: JES, tähän blogiin liittyy kommentti. Klikkaa esiin!

.. Tapsalle niiaus! Kun niiaa tarpeeks usein niin pysyy ainakin joku paikka notkeena!!!   

 

 


Kommentit

1.9.2009 15.27  Tapio Äyräväinen

Hauska huomata, että rouva Halkilahti nuivistuu.

Mutta niin se on. Fiksut ihmiset osaavat ajatella.

Porvoossa käräjöivät lautamiehet, tuomarit, syyttäjät, puolustusasianajaja, poliisit ja muut viskaalit lähtevät käymään Ruandassa oikein miehissä. Reissu maksaa noin 800 000 euroa. Matkalle lähdetään syyskuussa ja Ruandassa viivytään neljä viikkoa.

Tämä summa on vasta ensimmäinen arvio, joten on varmaa, että reissu maksaa yli millin. Matkalla kuullaan syyttäjän todistajia. Entäs sitten, kun kuullaan puolustuksen puheenvuoro? Matkataanko taas Ruandaan? Jos matkataan, kulut ovat kaksi milliä.

Reissu-Lasseja on kaikkiaan yli kymmenen henkeä. Vain yksi on joukosta poissa - kansanmurhaaja, jota ei ollenkaan huvita lähteä kotimaahansa.

On tämä käsittämätöntä touhua. Yhteen ruandalaiseen äijään kulutetaan Suomen valtion eli veronmaksajien rahoja monta miljoonaa. Hänen rikoksellaan eikä koko äijällä ole mitään tekemistä Suomen kanssa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini