pisteitä ja vointeja

Maanantai 30.11.2009 klo 21.20


Päivän pisteet!

Yhtä paljon saavat Tapio Äyräväinen ja Antero Leppänen. Tapio Lontoo- ja Antero koulumaailma- kuvauksestaan.

Tuetaan, ymmärretään ja joustetaan! Jesjes ja jes!

 

Ja lisätään tähän nyt vielä pikku lenkkilinkki muutakin tukemista, ymmärtämistä ja joustamista:

Kaupunginhallitus, siis Salo -cityn, on kiinnittänyt huomiota henkilöstön poissaoloihin. On pyytänyt selvitystä. Siis kaupunginhallitus. On saanut selvityksen. Siis kaupunginhallitus. Tuolla se nököttää hallituksen esityslistalla. Se odottaa nuijankopautusta. Siis se tehty selvitys!

http://salo.tjhosting.com/kokous/2009382-12.HTM

Nyt minä sanon, että menkää ny jessussiunakko selvittäjät, valmistelijat, mitä nyt sitten olettekin, menkää nyt ihan tosissanne selvittämään mitä tuolla kentällä livenä tapahtuu älkääkä sanahelinöikö tommosta soopaa mitä mussutatte nyt kaupunginhallitukselle. Jos kaupunginhallitus tuon vielä nielee, niinkuin se varmasti tekee ( tänään 30.11.2009 ilmeisesti jo niellyt), niin samat eväät kaupunginhallitukselle. Menkää kentälle, ottakaa se aktiivisen-aikaisen-mikälie- puuttumisen malli kouraanne ja selvittäkää ihan oikeesti missä mennään.

Kun Salon -cityn henkilöstöä kuuntelee, niin vastaasi tulee tietoa, joka kertoo ( ne, jotka nimettömänä uskaltavat jotain kertoa), että kaupungissa on esimiehiä, jotka eivät osaa olla esimiehiä! Heillä ei ole työhyvinvointiohjelmista tietoakaan!

 

 jk. Tapio ja Antero saavat plussapisteitä. Paljon! Sairaspoissaoloselvittäjät saavat miinuspisteitä. Paljon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini