koppa ja kroppa

Tiistai 26.1.2010 klo 7.23


 

Kun koppa toimii, mutta kroppa ei

Ei anneta omaishoitajan uupua

 

Kaksi just nappiin -kirjoitusta! Toinen aluetoimittaja Minna Filpun ja toinen jonkun omaishoitajan. Molemmat kirjoitukset Salon Seudun Sanomissa 26.1.2010.

Sekä toimittaja että omaishoitaja ovat molemmat samalla asialla. Päättäjien olisi syytä miettiä säästöjensä, säästämistensä kohteita.

 

Samaa kilpailutettua setsuuria voidellaan iltapalaksi päivästä toiseen.

 

Sitähän se.

Filppu patistaa päättäjiä ja virastovirkamiehiä jalkautumaan, patistaa katsomaan millaista se live-elämä esimerkiksi vanhainkodissa on. Olen ihan samaa mieltä ja olen sen moneen, moneen kertaan myös esille tuonut. Ja voisivat nuo päättäjät ja virkamiehet siinä sivussa meno- tai paluumatkalla varmaan poiketa jonkun omaishoitajankin työpäivää katsomassa. Siihenkin olen tainnut muutaman kerran patistaa..

Eilen oli päivän ohjelmassa, lukemislistallani SaloSOTEn seuraavan kokouksen esityslista. Listalla on mm. Salon kaupungin vanhuspalveluiden käyttösuunnitelma. Ei se mikään salasalalista ole. Tuolta se netistä löytyy ihan kenen tahansa Maija ja Matti Meikäläisen luettavaksi ja ihmeteltäväksi.

Jos Filppu toteaa, että koppa toimii mut kroppa ei, niin vanhuspalveluiden esittelyssä tuon voip kääntää toisin päin. Kroppa on varmaan toiminut mut koppa ei. Jos minä olisin esitellyt tommosen suunnitelman entisessä elämässäni Kajalakodin hallitukselle, niin konseptiksi se olis voinu just ja just kelvata, mutta ei muuhun.

 

http://salo.tjhosting.com/kokous/2010434-9.HTM

 

jk. Tuon Minna Filpun kolumnin linkin olisin tänne lisännyt, mutta ei sitä ainakaan äsken viel löytynyt Salon Seudun Sanonien nettiosastolta. Jos se sinne ilmestyy niin liitän kyl..

..

Tämmösen löysin:

http://www.senioripuolue.fi/61

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini