uussi ideoi

Lauantai 7.8.2010 klo 21.19


Minulle on nyt varmaan paukahtanut joku vanhusvaihde päälle, kun nämä blogini aiheet pyörivät yhdessä ja samassa aiheessa.

Mut anti mennä. Kyl mailma äänt mahtu!

Tämä tässä alla oleva linkki on nyt uusin juttuni us -blogeissa. Edellinen näkyy tai naamani näkyy keikkuvan Uuden Suomen uutissivulla http://www.uusisuomi.fi/  kuin parempikin mainos!

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/07/uusia-ideoita-vanhustenhoitoon/ 

 

Kuinkahan moni muistaa nähneensä iltalehden bloggaaja Annele Törrösen ehdotusta, ideaa vanhusongelmaan. Blogi oli iltiksessa helmikuussa 2010.

Törrönen totesi kuinka lemmikkien ympärillä pyörii valtava teollisuus ja ehdotti, että mitäs jos me ottaisimmekin lemmikiksi vanhuksen?

http://blogit.iltalehti.fi/han…na-vanhus/

”Mitäpä jos vanhuksen pitämisestä tulisikin uusi mega-trendi? Kissojen ja koirien sijasta jokaisella muotitietoisella aikuisella olisi nurkissaan vanhus. Niitä ei tarvitse paljon ulkoiluttaa ja ne voi huoletta jättää yksinkin, sillä monet niistä ovat tottuneet yksin sisällä kyhjöttämiseen. Monilla niistä on myös hauskoja taitoja. Jotkut osaavat parsia sukkia ja korjata vaatteita. Jotkut muistavat kaikenlaisia tarinoita, ihan kivoja. Niitten kuvia voisi olla katalogeissa, itse saisi valita minkälaisen vanhuksen ottaa..”

..

Näin! .. ei tarvitse paljon ulkoiluttaa, voi huoletta jättää yksinkin, sillä monet ovat tottuneet yksin sisällä kyhjöttämiseen..

Tämmöstä on ilmassa.

Kotihoidossa olevat valittavat palvelun tasoa.

Hoitajien aika on kortilla, kun pitää ehtiä paikasta toiseen.

Kotona asuva saa tyytyä siihen, että hyvä kun joku kurkkaa ulko-ovelta ja tarkistaa, että ollaanko sitä edes hengissä.


Kommentit

7.8.2010 21.47  Tapio Äyräväinen

Ainahan sanan vanhuksen tilalle voi vaihtaa sanan somali.

Menisi idea paremmin läpi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini