ota oma

Sunnuntai 5.12.2010 klo 17.05


 

Oli ja on tämä kauhajokelaisten juttu niin kiehtovan-kamala, että tuuppasin aiheen myös Uuden Suomen Puheenvuorosivustolle. Tuskin se mitään kommentteja kantaa, mutta jospa sitä joku lukisi ja tykönänsä ihmettelisi..

 

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54046-uutta-bisnesta-ooo-ota-oma-mummo-siita-maksetaan

 

uutta bisnestä: Ota Oma mummo! Siitä maksetaan!

5.12.2010 16:08 Marjatta Halkilahti 3 kommenttia 

Anteeks nyt vaan kauhajokelaiset, kun tuon Teidät näin näkösälle.

http://www.kauhajoki.fi/site;jsessionid=F3281BC9721F1A4699F00974F3586662?node_id=6

En minä Teitä kauhajokelaisia muutoin esille vetäisi, mutta kun minua ihmetyttää tämä Teidän vanhustyönne! Onko tämä joku teidän alueenne muoti-ilmiö vai onko pelättävissä, onko odotettavissa, että tämä rantautetaan koko maahan?

http://www.llky.fi/site?node_id=1088

IKÄIHMISTEN PERHEHOITO

Minustako perhehoitaja?

Pysähdyitkö kysymyksen ääreen? Sinulta ei vaadita sosiaali- ja terveysalan koulutusta, mutta sinun tulee olla valmiuksiltasi, kokemukseltasi ja henkilökohtaisilta ominaisuuksiltasi etsimämme henkiö tai pariskunta. Kotisi tulee olla puitteiltaan tilava ja turvallinen, perhehoitoon sopiva. Sinulta tulee löytyä hoivaamisen ja huolenpiton taitoa ja ymmärrät ikäihmisen elämänkulkua sekä sen mukanaan tuomia erityistarpeita. Osaat tukea ja ylläpitää ikäihmisen läheisiä ihmissuhteita. Sitoudut tehtävääsi, kunnioitat ja kohtelet perhehoidossa olevaa perheenjäsenenä. Sinulla on halu tehdä yhteistyötä ikäihmisen asioissa eri tahojen kanssa. (Lähde: Pride-valmennus/Perhehoitoliitto ry)

 

 ..

Kyllä Uuden Suomen Puheenvuoro -palsta luettu palsta on. Ihan on niinkuin sitä mainostetaankin:

http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mika-puheenvuoro. 

Se vähä mitä minä kirjoitan, pomppaa sekin aina hyvin äkkiä luettavien kärkipäähän. Lukijoita on, mutta kommentoijat ovat kivien koloissa ja kätköissä. Ei sen puoleen, en minäkään kovin usein toisten juttuja kommentoi. En edes osaisi..  


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini