Askon juttu

Tiistai 8.2.2011 klo 11.39


Jaahas!

Meinasin kaapata Salon Seudun Sanomien toimittaja Asko Lehtosen tämänpäiväisen kolumnin tänne sivuilleni, ts. olisin linkittänyt jutun esiin, mutta EiOota kauppaa. NettiSalkkari.

No, jos Sinulle tulee PaperiSalkkari, niin löydät jutun sieltä.

Onkohan tässä nyt toimittajan kohdalla menossa joku puolustuspuhe? Seliselin makua on! Mm. tämmöstä: "Lehti yrittää kertoa salolaisille mitä kaupungissa tapahtuu."

Ei taida ihan pitää paikkaansa! Ei, jos kaupunkilaisia kuuntelee. Kyl tavallisen Maija Meikäläisen ajatuksissa on, että "ei meitil iha kaikke kerrot!"

Kuntaliitosjuttu http://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2011/02/05/778

on ollut tämä viimeisin ihmettelyn aihe! Turkkarissa juu, Salkkarissa ei pihahdustakaan!

Toimittaja Lehtonen: " Keskivertosurffaajaa sinnikkäämpi netin käyttäjä löytää arvioita vanhustenhoidon vaikeuksista ja esityksiä kulttuurijärjestöjen kuristamisesta tai kaukolämmön kallistumisesta."

Juujuu ja mutku mutku: kaikilla ei ole sitä nettiä!!!! Mihis silloin tukeudut, mistä saat tietoa? Esim. täkäläinen vanhustenhoito! Kun siitä kerrotaan, niin se on niinniin sievää, ettei ole tosikaan ( esim. sarja: Vallaton Vanhuus). Ihan niinkuin joku mainostoimisto olisi asialla. Ihan niinkuin salkkarilla ja sotella olisi joku sopimus, että pahasti ei sit kirjoiteta, mitä nyt tarpeen vaatiessa mustamaalataan joku paikka ( esim. Kajalakoti)! 

Vanhusten live -elämästä saamme hajua vain, kun luemme miten somerolaisilla menee. Minusta se on vähä-paljo-noloo! Meillä täällä Salo -cityssä on ihan samat vanhustenhoidon ongelmat ja arjen murheet kuin mitä naapurilla. Olisi kiva kun kerrottaisiin ja puhuttaisiin asiat niinkuin ne todella ja todellisuudessa ovat!

Ja mitä viel? Tämä: sanomalehti, lehden toimittaja voisis sen verran perehtyä asioihin, että osaa kertoa kaupunkilaiselle milloin joku taho, joku toimiala, joku ltk, ylittää toimivaltansa! Semmosta on nimittäin ilmassa. Ainakin täällä meitin Salo -cityssä!

 


Kommentit

8.2.2011 12.36  vieras

toimivallan ylitys kuitataan jos kiinni jäädään sanalla kömmähdys!

8.2.2011 17.26  etsijä

tosi sinnikäs täytyy olla jos tietoa aikoo löytää, salkkarista ei ollenkaan, ainakaan vanhustenhoidon tilasta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini