hei, me noustaan

Torstai 11.8.2011 klo 18.27


 

 

Terveiset Salo -cityn TorstaiTorilta. Niinkus uusin kuva kertoo, niin "kyllä meil on kaikkee".

Nosturi! Ensin luulin, että se on kaupungintalon työmaalta. Sitten ajattelin, että jospa se on ite kaupunginjohtaja, joka yläilmoissa keikkuu ja katselee "valtakuntaansa". Vaan eipä tainnut olla. Tämä nosturi oli ilmeisestikin ihan vaan toriyleisölle tarkoitettu juttu. Maksullinenkin varmaan.

En käynyt kysymässä paljonko kyyti ylös olisi maksanut. Enhän minä tommoseen härveliin olis kuitenkaan uskaltanut mennä. Kuvan otin kaupunkikämpin parvekkeelta. Ja sielläkin on täys työ et uskaltaa alas saakka katsoa! "Min en ol mikkä korkkia paika ihmine!" Nii!

Iloista torstaita Sinulle lukijani, ja samaan syssyyn Iloa ja Valoa vaikka koko viikonlopuksi! Sanon varoiks, jos en kerkeis kirjoittamaan. Aiheitahan minul olis vaik toisille jakaa, mutmut: eläkeläisen aika on kortilla. Hitaaks en itseäni tunnusta! En pahemmin! En vielä!

 

..

Olin muuten eilenkin! Tanseis! Nyt katsastin nämä eläkeläisten piirissä kuuluisat ja suositut Esakallion keskiviikkoiset. Jotkut EläkeläisYstävättäristäni juttelevat, että heitil ei ole lauantaita eikä sunnuntaita, he elävät keskiviikosta keskiviikkoon! Tykkäsin, että minunkin oli korkea aika mennä selvittämään mitä se semmonen livenä tarkoittaa. Edellinen keskiviikkoni oli, jos oikein muistan, vuonna 2004. 

Juu! Ei moittimista. Ei moittimista tästä Esakallio -visiitistä. Se, tuleeko minusta myös joku KeskiViikkoFani, sitä en vielä osaa sanoa..



Kommentit

11.8.2011 19.05  Tapio Äyräväinen

Se olin minä, kun vilkutin sinulle 104:n metrin korkeudesta Jukka Niskan nosturista. Ei maksanut mitään.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini