menoja ja palaamisia

Lauantai 17.9.2011 klo 0.45


Tämä tässä oli torstaiyön juttu

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/83225-kuntakapinointia

kuntakapinointia

Merja Heikka on keksinyt uuden diagnoosin. Se on persumania. Merjan mielestä kohta kaksi vuotta on jauhettu perussuomalaisista.

Jokainen Uuden Suomen puheenvuoro -sivustolle tuleva puolsokeakin näkee, että näinhän se on. Perussuomalaiset ja heidän tekemisensä ovat jatkuva aihe. On persumaniaa puolesta ja vastaan. Otsakkeita ja tekstiä on kuin röpöläistä liukuhihnaa katselisi.

On tässä valtakunnassa toinenkin mania. Se on kuntaliitosmania. Tämä toohotus on kestänyt enemmän kuin kaksi vuotta. Siitä ikävä, että siihen ei tavallinen kansalainen ole kovin paljon pystynyt vaikuttamaan. Tavallista kansalaista on toki kuultu niinkutsutuissa kuntakuulemisissa, mutta se ei ole samaa kuin kuunteleminen.

Eilen yksi naitettu kunta, entinen Särkisalo, osa sen asukkaista nosti metelin ja pisti pystyyn mielenosoituksen.  

http://www.sss.fi/uutiset/257134.html

Entiset särkisalolaiset, salolaisia 1.1.2009 lukien, kokevat Salon pettäneen heidät ja he haluaisivat liittyä Kemiönsaaren kuntaan.

 

.. jota täydensin perjantaiaamulla:

 

16.9.2011 06:45 Marjatta Halkilahti

Paikallislehtemme 16.9.2011 numerossa asiasta on ison sivun juttu.
 
Kaupunginhallituksen puheenjohtajan kommentti näyttää olevan: "Aika erikoiselta kuulostaa" ja kaupunginjohtaja toteaa mm., että "Nyt pitää keskustella ja kuulla mitä murheita särkisalolaisilla on."

..

Voivoi!

Eiköhän tässä olla rutistu ja kitisty pitkin matkaa.
Muutkin kuin särkisalolaiset!

.. 

 

Sitten kiiruulla laivaseminaariin! Se oli semmonen pika- tai lyhytkestoinen laivailu, menopaluu Maarianhaminaan. Hyvä päivä, hyvät luennot. Kuntaliitosasioitakin.

Keskiviikkona menopaluu Helsinkiin. Olin kuntamarkkinoilla Kuntatalolla. Sielläkin oli hyvät tietoiskut/luennot. Samoja aiheita kuin laivalla.   

On siis ollut varsinainen oppimisen viikko! Mitä tässä nyt muuta kuin toivo, etten hukuta muistiinpanojani.

.. 

Ja kello on taas yön puolella. Väsy ilmoitti jo tunti sitten, että menes mamma vaakatasoon! Ja minähän menen. Hyvää yötä!

  


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini