nurkat syyniin

Maanantai 19.9.2011 klo 1.21


Nurkat syyniin ehkä uudessakin Salossa

Salon Seudun Sanomat 19.9.2011 00:01:02

Uusi Salo saattaa ottaa käyttöön vanhat keinot. Salon rakennusvalvonnanjohtaja Reima Rae sanoo, että niin sanottujen nurkkasyynien aloittamista jossain muodossa harkitaan Salossa.

Rae korostaa, että nurkkasyynejä varten ei ole vielä järjestäydytty eikä menettelytavoista ole sovittu rakennus- ja ympäristölautakunnassa. Kaupunkikuvatoimikunta voisi hänen mukaansa olla mukana katselmuksissa, joissa voitaisiin keskittyä vuorotellen jollekin Salon kaupungin alueista, mutta ei ihan joka kevät.

– Rakennusvalvontayksiköstä voitaisiin sopia pari porukkaa, jotka kiertäisivät kamera mukana ja toisivat materiaalin kaupunkikuvatoimikunnan tai lautakunnan käsittelyyn.

Salon kaupungin rakennusvalvontayksikössä panostetaan rakennuslupakatselmuksiin, joten Rae pohtiikin, onko rakennusvalvonnassa tarpeeksi resursseja katselmusten toteuttamiseen.

 

http://www.sss.fi/uutiset/258351.html

 

..

Tuo juttu löytyi äsken salkkarin nettiversiosta!

Pari porukkaa kentälle syynäämään! Ehkä. Kameran kans! Ehkä. Ja tulihan se sieltä:   "onks resursseja?"  

.. 

Minäpä anna öisen ( klo melkein puol kaks) vinkin: Antakaa kaupunkilaisten itsensä kuvata. Jos joku näkee jotain aivan kamalaa, niin ottakoot kuvan ja lähettäköön sen jonkun rakennusvalvontalaisen sähköpostiin tai viel pare, miksei Salo -cityn sivustoille voisi perustaa tämmöisiä varten ihan oma "syynäysluukku".

Kaupunkikuvatoimikuntalaiset ( hyi mikä sanahirviö) voisivat saapuneista kuvista sit plokata pahimmat päältä, Reima Rae kävisi tarkistamassa, että kaameus on tosi ja antaisi sotkun omistajalle "sakkolapun" ja aikataulun mihin mennessä nurkat on oltava siistit.

..

Minä voisin tästä "kotokadultani" lähettää hetikohta ensimmäiset valokuvat. Tästä tupani ohi kulkevat tietävät kyl kenen nurkista on kysymys! Paikan omistajakin tietää, mutta nyt just hän voi vedota siihen, että hänellä on menossa rakentamisen projekti ja pihapiiri on sentakia huiskin haiskin. Ikävää tässä on se, että sillä vauhdilla, jolla rakentaminen on edennyt, alue on kaaoksessa vielä kauan! Ja jätevedet menevät  minne menevät. Paska juttu!


 

 

  


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini