päättämisjärjestys

Tiistai 20.12.2011 klo 9.39


Tämäntyylinen asioitten hoito on vissiin sit tätä päivää ja muotia. Toimitaan ensin ja päätetään myöhemmin. EeUussa näin:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118798-uusi-vastuu-suomelle-376-mrd-%E2%82%AC

..

Valuuttarahasto IMF:n uusi paketti hyväksyttiin eilen EU-maiden johtajien puhelinkokouksessa.

Eduskunta siunaa, kuittaa puhelinpäätöksen/-laskun jälkikäteen.

Salossakin osataan: Lokakuussa päätettiin sitä mitä oli jo syyskuussa pantu täytäntöön. Olen minä tämän esimerkin sivuilleni jo aikaisemminkin tuonut, mutta tulipa tapaus uudelleen mieleen, kun tuota EU -uutista luki.

http://salo.tjhosting.com/kokous/2011857-10.HTM

 

Tekninen lautakunta
§ 196
12.10.2011

 

Ruoanvalmistuksen lopettaminen Kajalakodissa, henkilöstöjärjestelyt ja nimikemuutos

1759/01.01.00/2011

tekla § 196

Valmistelija: palvelujohtaja, Anu Sorvari-Happonen, anu.sorvari-happonen@salo.fi, 044-7785900

Ravitsemispalveluissa on valmisteltu ja järjestetty vuoden 2011 aikana Kajalakodin ravitsemispalveluita yhdessä oman henkilöstön ja asiakkaiden edustajien kanssa: ruoan valmistus Kajalakodissa on lopettu ja se tuodaan monitoimikeittiö Kimarasta.

Järjestelyihin ryhdyttiin, koska Kajalakodin asiakasmäärät ovat vähentyneet vuosien 2010 ja 2011 aikana ja vähentyvät edelleen (noin 65 vanhusasiakasta 2009 ja noin 48 8/2011).

Järjestelyjä on tehty näin: Kajalakodin vastaava kokki siirtyi 1.9.2011 alkaen monitoimikeittiö Kimaraan entiseen tehtäväänsä vastaavaksi kokiksi ja näin saatiin monitoimikeittiö Kimaraan keittiötyöajan mitoituksen vaatima työntekijälisäys. Kajalalakodin keittiöstä avoimeksi jääneeseen vakanssiin haettiin täyttölupa ja vakanssi siirtyi ravitsemispalveluille Salon ja Halikon alueille varahenkilöksi. Näin säästetään henkilöstökuluja ja henkilöstövoimavaroja, sillä sisäinen sijainen on aina edullisempi ja jouhevampi organisoida kuin ulkoinen. Kolmesta jäljelle jääneestä ravitsemistyöntekijästä ja kokista, joista kokki Mari Varjosen nimike muutetaan ruokapalveluvastaavaksi, sitoutuvat Kajalakodin ruokapalveluun niin, että kaksi työntekijää järjestää ruokapalvelua päivittäin ja kolmas toimii heidän vapaapäiviensä tekijänä (järjestäen myös osan Halikko-kodin palvelukeittiön ruokapalveluvastaavan vapaapäivistä).

Ravitsemispalvelujen palvelukeittiöiden vastuuhenkilön nimike on ruokapalveluvastaava ja ruokapalveluvastaavan tehtäväkohtainen palkka on 1864,45 €/kk. Kokki Mari Varjosen tehtäväkohtainen palkka on 1850,54 €/kk. Varjosen nimike esitetään muutettavaksi ruokapalveluvastaavaksi ja tehtäväkohtainen palkka esitetään 1864,45 €/kk.

Teknisen toimen toimialajohtaja:

Kokki Mari Varjosen nimike muutetaan 1.9.2011 alkaen ruokapalveluvastaavaksi ja tehtäväkohtaiseksi palkaksi määritellään 1864,45 €/kk.

Päätös:

Tekninen lautakunta hyväksyi päätösehdotuksen, mutta kiinnitti erityisesti huomiota asian käsittelyjärjestykseen.

 ..

 

Uusin kuva?

Juu! Varmaan ihmettelet! 

Mustaa taustaa vasten lentelevät joutsenet? Kuvan olen ottanut kesällä Manchesterista, yhdestä museosta.

Kerron joku päivä miks tuollaisen tuohon esille tuuppasin. Joku voi jo arvatakin..   

Uudessa Suomessa on pari päivää pörrännyt tämä mun juttu:

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91648-kuntajohtaja-kuntalainen-kuntauudistus-kuntakapina


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini