kierrokselle

Perjantai 1.6.2012 klo 12.24


Salon suositut torstaikierrokset käynnistyvät uusin kohtein
Salon Seudun Sanomat 1.6.2012 10:33:14

Tutuksi tulleet Suvisalon iltatorien yhteydessä järjestettävät torstaikierrokset käynnistyvät taas 7. kesäkuuta lähtien. Heti ensimmäisellä kierroksella pääsee tutustumaan uusiin kohteisiin, muun muassa Salon Seudun Sanomien toimintaan ja Salon uuteen kaupungintaloon.

– Parhaat ehdotukset uusista käyntikohteista saatiin viime vuoden osallistujilta. Kesän kierrosten aikana tutustutaan Salon monipuolisuuteen ja sen eri alueisiin, kertoo Salon Seudun Opaskillan opas Pirkko Frey.

 
..

" Parhaat ehdotukset uusista käyntikohteista saatiin viime vuoden osallistujilta."
 
Jaahas ja juu. Mullakin olis ehdotus:
 
Kun uusi valtuusto on syksyllä valittu, niin kierrätetään se sakki ympäri ämpäri Saloa. Näytetään kaikki paikat, palvelut ja toiminnot, jotka uuden Salon aikana on lakkautettu ja mitkä viel ovat tulossa "tappolistalle".
 
Jospa se pikkusen hahmottuis se Salo -cityn kartta ja eri kaupunginosaset ja se, että kyllä niissäkin asuvilla muutakin palvelua tarttee olla kuin "nakkikipsan" kokoinen cityn InfoPiste!
 
 

Nii. Sit viel: hintalappu kans!

Kaikki mikä on lopetettu, sille selvitys paljonko tuli säästöä "tässä ja nyt", paljonko tulee säästöä pitkän päälle, eikä tuokaan vielä riitä, vaan pitää kertoa paljonko on lakkauttamisista johtuva kustannuksen nousu jossain toisaalla!

 


Kommentit

1.6.2012 12.53  toinen mummu

Kunpa tuollainen tehtäisiinkin. Vanhustenhoidon paikoista ja palveluista olisi hyvä alottaa. Hinnat on hyvä myös nostaa esille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini