nimetön nimetön

Keskiviikko 20.6.2012 klo 12.05


Salon Seudun Sanomat ( 20.6.2012) kertoo, että salolaisille ikäihmisille on avattu Senioripuisto. Avattu, avattu, mutta missä ovat ikäihmiset! Eihän noissa kuvissa näy muuta kuin kaupungin työntekijöitä. Kun enssilmäyksen lehtikuviin loin, niin RistinPuulla luulin Helenan ja Hannelenkin keikkuvan.

Senioripuistosta voin kirjoittaa enemmän joku toinen kerta, nyt nostan esille ministerivisiitin:

nimetön

Tämän päivän Salon Seudun Sanomien paperiversiossa todetaan, että "valtion pakista puuttuu työkaluja Salon nopeaan auttamiseen", mutta että tänne tulevilta ministereiltä toivotaan ideoita ja apua Nokia -ahdinkoon.

Katainen ja Ihalainen tänään Salossa
Salon Seudun Sanomat 20.6.2012 08:46:57

Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) ja työministeri Lauri Ihalainen (sd.) vierailevat tänään Salossa. He tutustuvat Salon tilanteeseen ja tapaavat kaupungin johtoa.

http://www.sss.fi/uutiset/359950.html

Toivottavasti miehille annetaan kaupungin tilinpäätös 2011 ja arviointikertomus ( = kaupungin toimintojen arviointi kaupunkilaisen näkökulmasta).

http://salo.tjhosting.com/kokous/20121015-3-1.PDF
http://salo.tjhosting.com/kokous/20121015-4-1.PDF


Toivottavasti miehillä on hyvä päässälaskutaito ynnäämään kaupunkimme plussat ja miinukset.
Plussaa täällä on tavallista työtä tekevä työntekijäjoukko, heitä ei pidä vähentää.
Miinusta on kaupungin omien työpaikkojen lakkauttamiset ( esim. keittiöt), koska siinä poistetaan veron maksavia kaupunkilaisia.
Miinusta on toimialajohtajien vallankäyttö ( esim. sote, koska se keskittää, ulkoistaa ja ostaa kalliimmalla mitä itse voisi omana tuotantona tehdä).    

Strategioita ja visioita kaupungilla on niin että roikkuuu, mutta ei selkeää näyttöä toteutumisista. Tässäkin sote se pahin. Kyllä jotain on pielessä, jos yksi toimiala ( sote edelleen esimerkki) voi noin vaan ylittää alkuperäisen talousarvionsa. Viime vuonna summa oli 12,2 miljoonaa euroa. Eli jos Katainen ja Ihalainen pikkusen miettisivät niin eivät antaisi meille euron euroa. Kaupunginjohtaja kun jo hehkuttaa ( päivän salkkarissa), jotta jos vaikka 3 miljoonaa saataisin valtiolta harkinnanvaraista! Se on tällä menolla, mitä toimialojen rahan käyttö ollut on, äkkiä hävitetty! Ei täällä ole kuntaliitoksen yhdistymisrahojakaan oikein käytetty!  

Tämmöstä menoa!

Jos et usko niin lue tilinpäätösta ja arviointikertomusta!

..

Jätän puheenvuoron nimettömäksi, ettei tulis liian pahasti sanottua/ lööpitettyä!

 


Kommentit

20.6.2012 23.47  toinen mummu

Hyytiäisen ja Lyytisen kuvan alla oli huvittava teksti. Siinä luki, että huomenna ovat vatsalihakset kipeät!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini