ikäihmisten ulkoilusta

Torstai 21.6.2012 klo 15.14


Facebookissa pisti silmään yhden "bookilaisen" esille nostama juttu: Janakkala luopuu asukkaiden ulkoilusta:

http://www.e-pages.dk/hmlviikkouutiset/15/4

Salo -cityssä voidaan hehkuttaa, jotta "Ei Meil Vaa", meillä on Helenanpuistot http://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2012/06/20/1166 

ja vanhusten hoitoon kehittämisohjelma: http://salo.tjhosting.com/kokous/20121012-13-36113.PDF

Mitä nyt laatu on viel vähän hakusessa: http://salo.tjhosting.com/kokous/20121021-11-37652.PDF

..

Janakkalan suuntaan mennään Salo -cityssäkin, ellei itse pysty nilkuttamaan Helenanpuistoon. Kajalakotikin sisäpihoineen kaikkineen annetaan niin pian kuin mahdollista mielenterveyskuntoutujille.  Sosiaali- ja terveyslautakunta joutuu nyt vaan ensin odottamaan, että nykyiset asukkaat kuolevat pois. Nyt siellä asukkaat vielä saavat  liikuskella turvallisesti sisäpihalla vaikka yksikseen. Riston rahojakin on käytetty. Henkilöstö haluaa pitää asukkaille grillaustuokioita, uusi grilli on ostettu ja ilmeisesti jotain varjosuojaa, ettei aurinko päähän porota. Lupa semmoseen on ainakin annettu ( luvan antaja Riston Rahaston toimikunta, ei siis kaupunki).

Kyllä meil on kaikkee. Meillä saa ulkoilla ja meillä ulkoilutetaan, mutta kyllä meillä, niinkus näkyy, osataan hommat aika komeesti ulkoistaakin. 

Iloista juhannusta!

 

 

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/109562-ik%C3%A4ihmisten-ulkoilusta

   


Kommentit

24.6.2012 11.41  toinen mummu

Helenapuistossa on sellaisia vempaimia, ettei niistä tiedä mitä niillä pitäisi tehdä. Tankoa on tankon perään. Siellä pitäisi olla ohjaaja, mutta millä rahoilla. On taas ollut olevinaan hyvää rahankäyttöä vanhusten hyväksi.

24.6.2012 21.19  Yksi mummu

Eivät vempaimet saisi kovin monimutkaisia olla. Tiedän mistä puhun, koska kerran kuntoutuksessa ollessani satutin selkäni, kun tein väärin ilman ohjaajaa. Koska täällä ei ole puistoa saatikka ohjaajaa, niin tyydyn omiin lenkkipolkuihini. Voi vaikka panna juoksuksi välillä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini