kysellään kysellään

Tiistai 26.6.2012 klo 17.03


 

"Rojektei riittä ja kyselyi"

Tuorein näyttää olevan "Valtaa Vanhuksille" -kysely.  Vastaajasakki on ollut kuntien vanhuspalveluista vastaava johtava virkamies-/naisjoukko.

".. kampanjan kyselyyn vastasi noin 200 kuntien vanhuspalveluista vastaavaa johtavaa virkamiestä. Heiltä kysyttiin myös sitä, miten he haluaisivat itseään hoidettavan vanhana. He toivoivat hoitoa kotona tai kunnon huonontuessa yhteisöllisessä palvelutalossa tai laadukkaassa seniorikodissa ja kunnioittavaa ja pätevää hoitoa."

Että sillai se menee. "Kyl he tiettä mitä kuulu tehrä!"

 

Alkaa uhkaavasti maistua kuntauudistuskeskustelulta! Samantyyppistä sanahelinäähän tämä on mitä kunta- ja palvelurakenneuudistuksessa: .. "yhteisöllisessä palvelutalossa tai laadukkaassa seniorikodissa ja kunnioittavaa ja pätevää hoitoa."

.. 

Kysely: Vanhuspalvelujen kehittäminen ontuu kunnissa

Kotimaa | Turun Sanomat 10:01

Kunnissa ollaan hyvin selvillä siitä, mitä vanhusten hyvä hoito edellyttäisi, mutta muutokset ovat hitaita. Tuoreen kyselyn mukaan viidesosassa kunnista ei ole tehty tällä vuosikymmenellä lainkaan päätöksiä esimerkiksi omaishoidon, esteettömyyden tai asumispalveluiden kehittämisestä.

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/361890/Kysely+Vanhuspalvelujen+kehittaminen+ontuu+kunnissa#.T-ls8YwcJWA.email

 
 
..
 
 
Kiitos Ystävä linkeistä.
Olin ihan muissa hommissa, enkä olisi noita huomannut, ellet olisi vinkkejä eteeni tuupannut!


Kommentit

26.6.2012 20.41  anne

Vappu
Taipale
Vallin (vanhus ja lähimmäispalvelun liiton ) puheenjohtaja oli radiossa kyselyn perusteella. Syyskuun15. Päivä tavataan torilla näissä merkeissä.
Hyvä vanhuus on tahdon asia kunnilta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini