totuuksia tai sitten ei

Sunnuntai 19.8.2012 klo 12.16


vanhustenhoito kunnalliseksi ja valvonta kunnolliseksi

Arvostan pienehköjen yksityisten hoitokotien työtä ja toimintaa.
Olkoot vaihtoehto niille, jotka sellaisen valitsevat ( joilla on rahaa), mutta muutoin, muutoin odotan, että vanhustenhoito järjestyy kunnan toimesta ja että se on kunnollista ( ei silti mitään rahastamista, miksi se nyt on muuttunut).

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/3970...


Aluehallintovirastojen pitäisi jalkautua kuntiin, vanhusten laitoksiin ja kotihoitoon, ts. tarkastaa missä mennään. Eikä pidä etukäteen kailottaa, jotta " me tulemme, nyt punaiset matot lattialle ja pomot paikalle", vaan niin, että menisivät vaan ekstempore ovista sisälle ja sitten kuuntelevat herkällä korvalla omaisia ja asukkaita ja henkilökuntaa!

Ennen kuntalain uudistusta 1995 moni asia alistettiin lääninhallitukselle.
Nyt sellaista ei ole.

Aluehallintovirasto toki valvoo tai yrittää valvoa ( valitettavan vähän työntekijöitä tuohon tehtävään), mutta sitten kun kunnat voivat kiertää, kaartaa sekä suositukset että lait ja asetukset  

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1137...


.. niin minkäs teet? Valvo siin sit! Tai puutu asioihin!

 

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/114436-vanhustenhoito-kunnalliseksi-ja-valvonta-kunnolliseksi

 

 

 

 


Kommentit

20.8.2012 20.45  MääTaas!

On se aika outoa, että Salosta tuli näin äkkiä "persaukinen", vaikka liitoksilla kaikkien piti pelastua ja saada elämänsä turvatuksi "vauvasta-vaariin". Tapahtui liian paljon lyhyessä ajassa, varoituksia ja enteitä tulevasta oli vaan ei niitä huomioitu, kun suuremmista asioista touhuttiin, (kuntaliitos+porkkanarahat). Ja nyt ns. porkkanarahat kuten muutkin avustusrahat menevät liukkaasti samalla kun Nokian tuomat suuret yritysverotulot hiipuvat. ikääntyvät, huonokuntoiset, sairastuvat ja sairastavat sekä pitkäaikaistyöttömät, miten , missä ja millä heidät hoidetaan.

20.8.2012 22.23  Marjatta Halkilahti

Niinpä!
Miten, missä ja millä?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini