potrettiin

Lauantai 25.8.2012 klo 0.31


No voi rähmä. Tänne mää en kerkee:

http://www.sss.fi/uutiset/382241.html

Tai no, en tiedä menisinkö, jos kerkeisin.  Mut onhan tämä Vallattoman Hiano Idea!

 

Salolaiset kuvataan lauantaina yhteispotrettiin

Salon Seudun Sanomat 25.8.2012 00:01:02

Osmo Pajala Takatalo Oy:stä toteuttaa lauantaina ideansa salolaisten ryhmäkuvasta. Kello 11.30 Teboil Takatalon sisäpihalla Helsingintiellä kuvataan kaikki paikalle tulleet salolaiset yhteispotrettiin. Kaikki ovat tervetulleita paikalle.

– Kaikessa yksinkertaisuudessaan tavoitteena on kerätä mahdollisimman suuri väkijoukko kuvattavaksi, Pajala sanoo.

Pajala haluaa tempauksellaan saada Saloon myönteistä virettä. Facebookissa kiertävässä tapahtumakutsussa hän kysyy, ovatko kaikki salolaiset sälekaihtimien takaa marmattavia naapurien kyttääjiä ja haastaa ihmiset tekemään jotain hauskaa ja erilaista.

– Aurinkoinen mieli ja hymy erottuvat kuvasta näinä ankeina aikoina. Nyt kaikki kylänmiehet ja -naiset mukaan! hän kannustaa.

Kuvan saa muistoksi

Yhteiskuvaan tulleet ihmiset saavat halutessaan kuvan itselleen. Pajala lupaa toimittaa kuvan postikorttina, eikä siitä tarvitse maksaa mitään.

– Valitsin Takatalon sisäpihan kuvauspaikaksi, koska se on minulle tutumpi ja turvallisempi kuin vaikkapa Salon tori. Jos olisimme torilla, olisi voinut tulla paineita sen suhteen, kuinka monta ihmistä paikalle saadaan, Pajala kertoo.

Hän toimii itse tilaisuuden kuvaajana ja nappaa potretin Takatalon katolta. Yhteiskuvaprojekti kulkee nimellä Salo 2012 – kaupungin kasvot ja ihmiset.

 

..

 

Sinä, joka tuonne menet, niin tule sen jälkeen Muurlaan. Voidaan täälläkin yks potretti ottaa:

http://www.muurlanseutu.com/17

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini