ristiriitaisuuksia

Sunnuntai 26.8.2012 klo 10.38


Tämä tieto

http://salo.tjhosting.com/kokous/2012989-15.HTM
http://salo.tjhosting.com/kokous/2012989-15-36320.PDF
s. 2

Vastaan tämä:

"Salon sosiaali- ja terveysjohtaja Kai Saarimaa ja johtava lääkäri Sara Sarjakoski-Peltola kiistävät väitteen. Sarjakoski-Peltolan mukaan kyse on lähinnä muutaman päivän järjestelyjonoista. Pitkiä odotusaikoja ei ole."

http://www.sss.fi/uutiset/382242.html

 

..

Olis kiva jos esim. peruspalveluministeri ja sosiaali- ja terveysministeri antaisivat SeliSelin miten hoitopaikkaa odottavalle ikäihmiselle määritellään pitkä odotusaika! Onko se päivä, kuukausi vai vuosi? Ja onko kotihoito hyvää, kun se on työntekijältä vain viiden minuutin visiitti?

Salossa on vielä sellainenkin tarkennus esitetty, että jos palvelun tarve on vähäinen, niin apua tarvitseva ohjataan yksityiselle palveluntuottajalle. Mm. siks, että se on edullisempaa!!

 

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/114948-soini-puuskuttaa-persuuksiin

 

..

Mun päähäni ei mahdu semmonen, että jos on selvää faktaa, että joku juttu ei toimi niinkun tarttis, niin miksvarten semmosen tahon, jonka tarttis miettiä et mitä pitäis tilanteen parantamiseksi tai edes kohentamiseksi tehdä, on vaan ja kinaa, että " ei ol tosi, ei pidä paikkaansa, ei se noin ol!"

Salo -citystä on sen syntymisen alussa hehkutettu, että työntekijät ovat palvelijoita. Mun on pakko kysyä, et "misä semmosta on näkyny ja kosk?"

..

 

Ai niin. Intervallituksestakin kuulin. Paikkoja vähennetään ainvaa. Ei ole muka kysyntää.

Jos kerran niin viisaita tiedetään, että paikkoja ei kysytä, niin eiks tarttis samaan hengenvetoon osata kertoa miksei kysytä.

Ovatko käytössä olleet paikat huonoja?
Onko henkilökunta huonoa?
Eikö hoidettava viihdy?
Missä mättää?
Eikö tarttis tietää ihan se perusSYY?

Ja missä niitä on, niitä ajan tasalla olevia selvityksiä, jossa ihmiset ovat saaneet sanoa vanhusten palveluista mielipiteensä?

Sos. ja terveyslautakuntalaiset varmaan tietävät. Tai onks lomakkeen laatiminen viel hakusessa?

 

 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini