Mikko ja NaisEnergiaa

Tiistai 11.9.2012 klo 9.31


Mikko pistää vauhtia masiinaan:

"Potilastietokanta projekti Saloon

Idea lähti Marjatta Halkilahden blogista, jossa Outi Hoikkala esitti seuraavan kysymyksen.Mikäs sen Yrityssalo Oy:n toimiala taas onkaan? Voisiko Yrityssalo rahoituksensa turvin polkaista käyntiin tietokantaprojektin? Tietokannan omistaja olisi Yrityssalo Oy ja se voisi myydä lisenssejä ympäri Suomenmaan ja ulkomaille.

Idea on loistava, mutta naiset arkailevat sitä esitellä. Minä en. Olen tietokantapuolta opiskellut, joten seuraavassa konkreettinen ideani projektista.

http://kirjoituksiasalosta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116708-potilastietokanta-projekti-saloon"

 

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116331-ikuisuushanke-nimelta-potilastietojarjestelmat

 


Kommentit

11.9.2012 21.25  Huh Huh

Marjatta Halkilahti kirjoittaa keskustelussa seuraavaa: " Myyryläinen sanoo, että nyt mennään "se just" edellä puuhun.

Ihan se ja sama miten päin mennään, jos näistäkin kirjoituksista mitä tämän tietojärjestelmän ympärillä nyt esillä on, poikii jotain kunnollista ja toimivaa ja koko maan kattavaa!"

"Jos nyt Mikko nostaa esille jotain mitä tässä cityssä voisi tehdä, niin miksvarten sitä pitää hanttiin lyödä? Muut(= muukuntalaiset) voivat, jos hyviä perusteluja löytyy, mutta salolaisen ei niin pitäisi tehdä."

Ymmärrän asian näin, että Marjatta haluat mennä "se edellä puuhun" eikä sitä saa kommentoida, ainakaan paikallinen veron maksaja, maksoi mitä maksoi. Toimintaa? :D

11.9.2012 22.52  Marjatta Halkilahti

Terkut vaan HuhHuh -kommentoijalle

Tarttee näköjään rautalangasta vääntää ja kirjoittajankin tunnistan!

Niin, yks kymysys: Eikös tässä cityssä nyt olla paruttu jo pidemmän aikaa sen perään, että jotain tarttis tehdä.
Sitten kun joku jotain tekee niin se tyrmätään tai mollataan.
Sitä minä tuossa ihmettelen.

Ja tämä kohta:
" Ihan se ja sama miten päin mennään, jos näistäkin kirjoituksista mitä tämän tietojärjestelmän ympärillä nyt esillä on, poikii jotain kunnollista ja toimivaa ja koko maan kattavaa!"

Tällä tarkoitan, en Salo -cityä, vaan koko tätä SuomiLandiaa.

11.9.2012 23.07  Tatu Johansson

Moro.

Vaikka tuolla usarissa jo näkemyksiänne vastaan kirjoitin, en tuota ylläolevaa kirjoittanut. Toki tuonkin kommentin voisin allekirjoittaa, mutta olisin senkin ihan omalla nimelläni tehnyt.

Yt. Tatu

11.9.2012 23.29  Marjatta Halkilahti

En Sinua tähän epäillyt!

12.9.2012 0.02  Lea Kaltiomaa

Ja sillä aikaa kun meillä edelleen vaan hämmästellään ettei puhelimet mene kaupaksi vaik tekniikkaa on enemmän kuin ehtii käyttää, ruotsalaiset menivät ja tekivät sen taas - yhdistivät kaksi asiaa, puhelimen ja seniorikansalaisten lisääntyvän määrät ja simsalabim: takovat nyt kruunuja 'mummopuhelimilla'. Että joskus sitä pyörää kannattaa kyl katsoa vähän uudeltakin kantilta?

12.9.2012 9.11  Marjatta Halkilahti

Näin on Lea.
Kannattaa katsoa!

12.9.2012 22.38  Huh Huh

Marjatta me emme tunne toisiamme henkilökohtaisesti ja rautalangan vääntelyä kannatan aina. Joskus se tuo ymmärrystä ja malttia langan taivuttajallekin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini