korulauseitte erest ja takka

Lauantai 27.10.2012 klo 22.37


Kuntavaaliehdokas olen, mutta tuskin minua kukaan voi siitä syyttää, että olisin ollut lupailemassa kuuta taivaalta. En ole Toreillakaan kovin paljon juossut, sillä ei minusta ole itteni tyrkyttäjäksi.

Olen ollut kolmena lauantaina Salon torilla ja kerran Muurlan kaupan pihalla. Yksi sisätilakokemuskin sentään on, noin puolen tunnin seisoskelu tänään Plazassa.

Kortteja tai mainoksia ( iso osa oli omatekoista) ei enää pahemmin ollut annettavissa, sillä ne on omasta ja ystävien ( kiitos vaan) toimesta, työnnetty salolaisten postilaatikoihin jo pari viikkoa sitten. Ainakin sillai sovittiin. Jotain oli jäänyt tälle viikolle, mutta kait nekin jo salolaisten postloorissa ovat.

Minä ajattelen niin, että jos minua joku äänestää, niin hän äänestää minua tähänastisten tekemisteni takia, eikä siks, että minulla olisi vino pino rahaa jatkuviin lehtimainoksiin tai huuhaa -lupauksiin Salo -cityn paremmasta huomisesta.

Se mitä minusta esillä ollut on, on ollut kimpassa kolmen miehen kanssa. Eka oli 14 päivä lokakuuta, toka kaffeekutsussa Muurlan kaupan pihalle ja kolmas on huomenna. Salon Seudun Sanomissa on mainosteltu ja siellä on huominenkin. Ja juu, facebookiin laitoin tänään kansikuvaksi, mutta en minä siinäkään yksin ole. Miehet ovat vieressäni numeroineen kaikkineen.

..

Eilinen päiväni oli tarkastuslautakuntapäivä. Aamulla klo 7.45 lähdettiin kaupungintalon pihalta ja klo 16 tienoilla palattiin. Käytiin työpaikkakierroksella. Kohteet olivat tekniseen toimeen liittyviä, tämän syksyn erityistarkastuskohdettamme.

Ja perästä kuuluu. Arviointikertomuksemme tulee kertomaan mitä olemme havainnoineet tai huomanneet. Hurraa -huutoja tuskin tulee. Ei ole tullut tähänkään saakka, joka taas tietää sitä, että toimialajohtajat eivät meitä fanita eivätkä peräämme huutele, jotta kyllä on fantastista.

Ei huutele tämäkään nuori mies: http://villekauppinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122577-kuntauudistus-korulauseiden-takaa

Nostan hattua! Eikun niiaan!

..

 

 

"Siirsi muute kelloiki jo. Eres se o kumminki! Enkä fanit! Iha tyhmää touhuu. Suretta elukoittenki puolest. Jos mul olis lehmä nii millai mää sil selittäisi huome aamul et kuules ny, kello kippas tunni kessä päi! "  

Juu. Ja Elämä on!

 

 

 


Kommentit

28.10.2012 0.41  Marjatta Halkilahti

Tämmöisiä on tullut luvatuksi:

Pidän esillä ikäihmisten asioita, nostan esiin mahdollisia epäkohtia.
Toimin ihan niin kuin tähänkin saakka.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini