kokomustien joululahjako?

Torstai 20.12.2012 klo 12.33


Kannattaa pistää muistitikulle alla olevien nimet.

Siis niitten, jotka ovat äänestäneet kyllä Attendon tulolle.

 

http://www.sss.fi/uutiset/429357.html

Salo vuokraa 30 paikkaa
Attendon palvelutalosta

Salon Seudun Sanomat 20.12.2012 10:02:45

Salon sosiaali- ja terveyslautakunta on hyväksynyt hoivapalveluyritys Attendo Oy:n tarjouksen ja vuokraa puolet yhtiön 60-paikkaisesta vanhusten palvelutalosta. Uuden palvelutalon rakentaminen alkaa suunnitelmien mukaan ensi kesänä ja se valmistuu keväällä 2014.

Salo saa käyttöönsä kaksikerroksisen talon alakerran, ja yritys pyörittää omaa toimintaansa yläkerrassa. Kaupungin tarkoituksena on siirtää uusiin tiloihin Pahkavuoren vanhusten ryhmäkodin toiminta.

Attendon tarjouksen käsittely vaati lautakunnassa kaksi äänestystä. Juha Mäkilä (sd.) esitti ensin asian jättämistä pöydälle. Esitys torjuttiin äänin 7–6.

Seuraavaksi Mäkilä esitti tarjouksen hylkäämistä. Lautakunnan enemmistö oli sopimuksen kannalla äänin 7–6.

Sopimuksen tekoa kannattivat kokoomuksen ryhmä eli Tatu Johansson, Reijo Salokannel, Päivi Isotalo ja Eila Lahti sekä Hannu Junnila (kesk.), Pekka Gustafsson (sd.) ja Ritva Jokinen (sd.).

Sopimuksen hylkäämisen puolesta äänestivät Juha Mäkilä, Anita Sjöholm-Nikkanen (sd.), Ulla Huittinen (kesk.), Raili Nylund (kesk.), Juhani Kolppanen (vas.) ja Laura Tamminen (vihr.).

Mäkilä, Huittinen, Nylund, Kolppanen ja Tamminen jättivät päätökseen eriävän mielipiteensä.

 

 

..

 

Ainakin kokoomukselta tuli Salon alueen ikäihmisille KokoMusta joululahja!

Kokoomuksen sakki ei ole pätkääkään ajatellut mitä syksyn kuntavaaleissa merkitsi esim. Osmo Fribergin ja meikäläisen saamat äänimäärät. Minun äänestäjistäni tuskin löytyy ihmistä, joka kuolais Attendon tapaisen toiminnan perään!

Että näin!

Ja perästä kuuluu!

  

..

 

Laitetaas viel vähä vinkkilinkkeiki:

http://www.sss.fi/keskustelut/index.html?forumid=7&topicid=146551&parentid=0&topicsortorder=0&topicpage=1&commentsortorder=0&commentpage=1&action=0

 

http://www.sss.fi/keskustelut/index.html?forumid=7&topicid=146482&parentid=0&docid=0&sortorder=0&page=1&pagesize=25&action=0

 

Tämmöstä joukkoa:

Sopimuksen tekoa kannattivat kokoomuksen ryhmä eli Tatu Johansson, Reijo Salokannel, Päivi Isotalo ja Eila Lahti sekä Hannu Junnila (kesk.), Pekka Gustafsson (sd.) ja Ritva Jokinen (sd.).

 

Melkein tulee sellainen olo, että onks mun lukutaidossani jottain häikkää!

 

 


Kommentit

20.12.2012 13.27  -Mikko Engren-

Kokomustien ääriryhmä, sysimustat, sai siis tahtonsa läpi. Seuraavassa valtuustossa on hauska nähdä Marjatan kaltaisten maltillisten kokomustien kamppailua sysimustien myyn mummoni markasta - linjaa vastaan.

20.12.2012 13.55  Marjatta Halkilahti

Sotehan toimi eilen mm. vastoin valtuuston 5.3.2012 hyväksymää Salon kaupungin vanhuspalveluiden kehittämisohjelmaa vuosille 2012 - 2020.

Eikä ole ensimmäinen kerta, kun valtuuston yli kävelevät!

20.12.2012 14.26  toinen mummu

Tehty päätös on sellainen, että Salon kokoomukselle voi tulla jäsenkatoa. Onko ajateltu loppuun saakka!

20.12.2012 15.00  Marjatta Halkilahti

"Kun minä vanhenen, toivon, että lähellä olisi kirjasto, kauppa, apteekki, parturi, valaistut ladut. Vanhuus ei muuta elämää kapeaksi yhden sektorin elämäksi. Sosiaali- ja terveyssektorin rooli korostuu silloin, kun alkaa tulla hoivan tarvetta. Mutta ollaan hukassa, jos vanhuspolitiikkana nähdään vain se hoito."

Nuo sanat ovat Reijo Väärälän. Mies on istunut Sosiaalihuollon lainsäädäntöä valmistelevassa STM:n työryhmässä.

Lain valmistelussa on ollut ihmisiä eri aloilta, eri koulutustasoilta ja erilaisilla taustoilla.

"Tärkeitä ja mielenkiintoisia näkökulmia ovat antaneet sosiaalitoimen asiakkaat eri keskusteluissa. He ovat omalla tavallaan sosiaalitoimen asiantuntijoita", perustelee Väärälä.

Kuis mahta olla Salos?
Kuin paljo on kuultu ja kuunneltu iha tavallissi ihmissi?

20.12.2012 15.20  toinen mummu

Salossa eletään tyypillistä vaalien jälkeistä aikaa. Ensin kerätään ääniä, sitten käännetään takkeja. Äänestäjien ajatuksista välittää vain muutama.

20.12.2012 22.53  mäVaaNvm-46 myösMamma

kait he kuuntelivat, mutta ajattelivat samalla omiaan eli kuultu meni ohi jälkeä jättämättä. Olen edelleen sitä mieltä, että Viitalaakso on liian kaukana iäkkäille henkilöille päästäkseen katsomaan iäkästä ja heikkoa omaistaan omin avuin. Minä katselen mieluusti liikennettä teillä ja kaduilla ehkä vielä vanhanakin kuten nyt !!!!

20.12.2012 23.30  Marjatta Halkilahti

"...kuultu meni ohi jälkiä jättämättä"
Taidatkos sen selkeämmin sanoa!

22.12.2012 18.48  Telaketjukommari

Anteeksi - en just nyt ehdi tutustua tarkemmin asiasisältöön (uskon että sitä löytyykin) mutta mikäs nyt niin kauheaa on tuossa palvelutalon rakentamisessa? Se sijaintiko? Vai onko tämä Attendo joka eniten kiukuttaa? Ei kai ny senttäs se että moinen rakennetaan?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini