sitä sama ku ennenki

Torstai 9.1.2014 klo 13.56


Sitä samaa kuin ennenkin!

Meinaan Salo -cityn palvelujen ja toimintojen järjestäminen, niiden hoito ja uusiminen, kohentaminen, korjaaminen tai mitä sanaa tuohon nyt tuputtaisikaan!

Eilen järjestetty keskustelutilaisuus on tästä viimeisin esimerkki. Tilaisuus oli tarkoitettu mm. luottamushenkilöille. Minä en tilaisuuteen osallistunut. En olisi osallistunut, vaikka olisi ollut mahdollisuuskin, ts. vapaa ilta. Salo -cityn sopeuttamis-selviytymis-, minkänimistä nyt olikaan operaation aikaiset kuntalaiskuulemiset ovat vielä niin takaraivossani, ettei kovin paljon huvita eikä innosta. Osallistuin silloin kaikkiin tilaisuuksiin, kävin kuulemassa ja kuuntelemassa mitä ihmisillä oli sydämellään, mutta pakko siinä syksyn edetessä oli kysyä, jotta ketähän tilaisuudet ihan oikeasti hyödyttivät tai palvelivat.Eihän siinä luottamushenkilöitäkään loppujen lopuksi kuultu. Virkamiesten esitykset olivat "ota tai jätä" systeemin mukaan laaditut ja ne runnottiin läpi. Säästöjen nimissä ne läpi runnottiin, vaikka kustannusten selvittämiset ja kokonaisuuden hahmottamiset olivat osassa esityksiä mitä olivat. Se, menivätkö ne yks yhteen esim. tälle vuodelle hyväksytyn talousarvioesityksen kanssa, siitä ei takuita ollut, eikä ole, eikä niihin taida uskoa edes arvioita laatimassa olleet virkamiehet.      

Mutta tämä cityn kuljetusasia. Missä mättää? Ei ole mikään uusi asia.Toimittaja Käiväräinen on tämän päivän paperisalkkariin otsakoinut: Salo haluaa koulutakseihin tilaa muillekin matkustajille. Jutussa olleen kuvan alla on teksti, kuin tiivistys, joka kertoo missä mennään. Vainion Liikenteen toimistusjohtaja Matti Vainio toivoo, että Salon virkamiehet hakisivat mallia Lohjalta.

Siis mallia muualta! Höh ja haloo! Onhan meillä aikaa ollut.Mallien hakemiseen! On ollut 1.1.2009 lukien. Miksiköhän aina vaan takkuillaan? Uudenvuoden aattona kirjoitin tänne laisk, väsyny vai saamaton -ihmettelyn itsestäni. Salo -cityn palvelujen ja toimintojen järjestämisen osalta voisi ihmetellä ihan noita samoja. Siis ovatko asioita esittelevät laiskoja, väsyneitä vai saamattomia? Voi olla. Voi olla, että ei. Minulla ja monella muulla kaupunkilaisella on alkanut olla semmoinen olo, että " täs taittaki olla vaa puutet ossamisest."

..

Talvee ja lunt luvata, vaik mää lupasi iha jottain muut. Nooh, katota kui käy..  

   

 


Kommentit

11.1.2014 9.19  Kirsti Pohjola

Kävin kuuntelemassa mutta ei olis kannattanut.
Samaa soopaa sieltä tuli, valhetta niin virkamiehiltä kuin poliitikoltakin.
Silmät aukeni kyllä taas selälleen kun havaitsin miten osaamattomuutta löytyy noinkin paljon. Mitähän tulee siitä uudesta liikennejärjestelyporukasta. No, aina voivat yllättää positiivisesti, odotukset eivät ole korkealla.

12.1.2014 0.09  Marjatta

Jaa-a.
Mitä tulee liikennejärjestelyporukasta?
Eivät ole korkealla meikäläisenkään odotukset!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini