netist löytty tai ei välttämät

Maanantai 30.6.2014 klo 12.38


"Nii. Salkkarist (Salon Seudun Sanomat) tuli miele. Enssi Sää luet sen, sitä Sää pistät sen lehtikeräykse tai tuikkat hellan pessä sytykkeeks.Voi olla, et Sää otat sielt jottain talttenki, mut sit ku Sää niit tarttisit, nii et Sää niit mistä löyrä.

Ruokajutui ei ainaka tarttis kerätä. Ne löytyvä täält: http://www.sss.fi/ajanviete/index.html.

Plara nyy esimerkiks vaik vuos 2012  http://www.sss.fi/keskiviikkokeittio/.

Siin ne oliva. Iha kaik."

..

Edellä olevan löysin, kun hain uutista kaunein postilaatikko -kilpailusta. Netissä uutista ei ole, ei ainakaan aamulla (harmi harmi), mutta paperisessa salkkarissa on. Lehti kertoo tänään voittajan. Ihan on hyvä valinta.

Kuusjokelainen perhe on hilannut vanhan polkupyörän (kuulemma isoäidin) tien varteen, koristellut pyörän ja kiinnittänyt postilaatikkonsa siihen. Piste iin päällä on, että laatikon kyljessä lukee Kuusjoki. Voittajaperheen mielestä se ilmentää identiteettiä. He tuntevat olevansa kuusjokelaisia kuntaliitoksen jälkeenkin.

Sillä lailla.

Ja minä olen muurlalainen, vaikka ei sitä laatikkoon kirjoitettu olekaan. Meinasin laittaa tänne kuvan "postloorastani", mutta enpäs sit laittanutkaan. Muistin, että minullahan on jo täällä yks kuva. Ei se niin kovin tarkka ole, mutta kertoo se millainen postilaatikko minun osoitteessani tässä tien varrella nököttää. Kuva on elokuulta 2011 ja se liittyy tällaiseen juttuun:

http://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2011/08/07/899

Maisema on samana pysynyt ja "kui ollakka, keliki näyttä vähä samalt mitä se viime päivät ollu o"..

Olen muuten itse "pykännyt" laatikkoni taustatuen. Ei pitäisi autolla liikkuvalle postinkantajallekaan olla paha paikka postin tiputtamiseen. Korkeutta tarkoitan. Em. laatikko -kilpailuun en osallistunut.

On näköjään enemmänkin postloora -kuvia. Tässä http://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/932544  ja tässä http://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/1020299


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini