niin tai näin

Lauantai 9.8.2014 klo 12.45


Stubbin pöksyist tuliki kuuma peruna:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/71197-tassa-selitys-stubbin-shortseille-tarttui-myos-muihin-ihmisiin

|

Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo (kok.) selittääTwitterissä omaansa ja pääministeri Alexander Stubbin (kok.) poikkeuksellisen rentoa pukeutumista Jyväskylän asuntomessuilla perjantaina. 

-Pukukoodimme ilmaisi päivän rentoa henkeä. Näin se tarttui myös muihin ihmisiin. Rennot tilaisuudet, iloiset ihmiset, paremmat keskustelut, Wallinheimo kommentoi.

Keskisuomalainen kertoi myöhään eilen Stubbin ohjeistaneen Wallinheimoa pukukoodista etukäteen. 

Pääministerin rento pukeutuminen on herättänyt runsaasti huomiota myös muun muassa Puheenvuoron blogeissa.

- Kyllä mun silmissä pääministerin housuista oli nyt kretonki selvästikin loppunut kesken. Eilinen tilaisuus ei ollut hänelle vapaa-ajan tilaisuus. Niissä nyt pukeudutaan jo ihan miten sattuu, vaik villavyyhti kaulas, eikä kukaan ihmettele yhtään mitään, salolainen sitoutumaton kaunginvaltuutettu Marjatta Halkilahti kirjoittaa omassablogissaan

Myös puolustajia löytyy.

- Shortsit eivät edusta poliittista tai yhteiskunnallista keveyttä. Ihminen voi sanoa painavaa asiaa kevyellä tavalla. Uskottavuus ei voi olla kiinni vaatetuksesta. Voihan hillitysti pukeutunut puhua ihan hillittömiä juttuja ja päinvastoin. Tervetuloa 2000-luvun pukukoodistoon, jossa sanat ja teot painavat vaatteita enemmän, helsinkiläinen bloggaaja Heikki Hilvo kirjoittaa

Alexander Stubb ei ole kommentoinut asiaa.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Marjatta Halkilahti
Marjatta Halkilahti
Muut asiasanat: 


Kommentit

9.8.2014 16.49  mä kanss jottamiält!

hölö-hölöä koko miäs, pukukoodinsa kanss!!! Kuvat leviää maailmalle, niin kuka meitä enää ottaa todesta, etenkään maissa, joissa pukeudutaan korrektisti.

9.8.2014 22.27  Marjatta

Tarvittais päivitetty etikettikirja pukeutumisesta.
Napapaidatkin tekevät kuulemma taas paluuta. Pipo pääs ja napa paljaana. Sekö on tulevan talven muoti?

15.8.2014 0.02  KariJuhani

Alexander Stubb lienee iskenyt ns. kultasuoneen, kun noinkin "rennosti" pääministerin salkkua kantaessaan pukeutuu?
Nimittäin nykynuoret ovat "kasvaneet kiinni" noihin älykkyyspuhelimiin ja osalla lähes kaikki vapaa-aika menee twiittailuun?
Mikä onkaan hienompaa, kun päästä mopoikäisenä finnikasvona pääministerin polvihousujen lahkeenpituutta mittaamaan ja sitä sitten ystävilleen twiittaamaan?
Onko Kokoomus tuleva pääministeripuolue? Jos on, niin ovatko "syynä" Stubbin shortsit, vai "löytääkö" nykyinen pääministeri edes eineen verran jotain sellaista, mikä olisi koko kansakunnan edun mukaista ilman puolueen ja omaa henkilökohtaista etuaan.
Toivon, että edes joku puolue tekisi ensi kevään ek-vaaleissa "sen jytkyn", mistä ihan tuikitavallinen Suomen kansalainen voisi olla "ylpeä".
Nyt ei ole varaa enää puoluepolitikoinnille ja oman edun tavoittelijat voivat siirtyä syrjään fiksumpiensa tieltä.
Demareitten Rinteen "kymppi" takuueläkeläisille on samassa sarjassa kansakunnan kus..tusta, kuin edeltäjänsä Urpilaisen 100 000 uutta työpaikkaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini