kiiruuks pistä

Sunnuntai 19.7.2015 klo 22.05


Kiirettä pitää, jos meinaa edes puolet salolaisista, tämän kesän kesäteatteriohjelmista läpi käydä. Tällä alueella paikkoja on enemmän kuin paljon http://www.salo.fi/kulttuuri/teatterit/ 

Minä kävin tänään Suomusjärvellä Laatikkoleikkiä katsomassa. 

"Jaa, et kummone ol?" 

Vastaus: "Se ol mielenkiintone!" 

Käsikirjoittaja ja ohjaaja Arto Nieminen palauttaa meidät tätä päivää elävät sujuvasti ja kertaheitolla aikaan, joka tuntuu olleen ikuisuus sitten. Se on tuo television tulo, plus sen aikainen elämisen meno ja meininki. Kuusikymmentäluvun maalaisyhteisö ja tämän päivän maalaisasuminen ja -oleminen, huhhuh vaan, hyvää teki palautus, sillä ovathan nuo kuin yö ja päivä. 

Jos osaa Nieminen hommansa, niin osaavat sen myös SuoNäpin näyttelijät. En tiedä ketä erikseen esille nostaisin, kun kaikki olivat hyviä ja rooleihinsa sopivat. Jukka (Niko Riski) ja Orvokkikin (Annika Mattsson), vaikka vähän näytelmän edetessä ajattelin, että hups, mikä juttu se tämmönen juttu (rakkaustarina) oikein on.

Se on tiedossa, että Anniina Jokinen osaa laulaa ja niin hän oli Brittenä kuin aito lavasolisti 60 -luvulta, sieltä-tuolta meikäläisen nuoruudesta.

Ja Jukka Haarikko! Asserina! Mies otti puolivälitauon jälkeen "lavan" enemmän kuin hallintaan. Oli siinä miehellä hyvä meininki. Jes!

Aleksi Mäkirinne saa myös erityistaputukseni. Nuorella miehellä oli mun mielestä hyvä ote ja vakuuttava suoritus Pertti -pojan rooliin. Krista Lehtonen Puna-Paulana. Hyvä hänkin oli.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Oli ne rakkaustarinatkin, jotka Nieminen oli näytelmään kirjuuttanut! Hyvin niitten kans kävi.

..

Jonkun näköistä rakkautta on odotettavissa jatkossakin. Meinaan vaan, että se on meikäläisellä meno Jokioisille, tänne näin, tällä viikolla

http://www.kylaseppa.com/kesateatteri.html 

Ja Vuohensaareen tarttis keretä: 

http://www.salonteatteri.com/#!klaarajahanenvihtorinsa/c231d

" Ja vaik mihi. Kiiruuks pistä!"


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini