saumatont vallanvaihtoo

Torstai 11.8.2016 klo 11.19


Uusinta Kuntalehteä selasin.

Silmiin pisti työpaikkauutiset ja sieltä lähinnä kuntajohtajaksi hakevat.

Salo -cityssä ollaan kuin kusi sukassa ja odotellaan, että milloin tämä meitin päätirehtööri ilmoittaa eläkkeellesiirtymispäivänsä, että milloin uuden haku voidaan käynnistää. Ja sit kohistaan, että eihän sitä ennen voi hakua käynnistää, kun ei tiedetä mitä kaupunginjohtaja itse asiasta ajattelee. 

No ei tietenkään, niinhän se menee ja etenee, mutta kyllä pikkusen takkuselta tuntuu.

Mites on muualla?

Ainakin Siikajoen kunnanjohtaja ja kunta ovat hyvissä ajoin liikkeellä. Kuntalehden tiedon mukaan Siikajoen päätirehtööri Kaisu Tuomi siirtyy eläkkeelle maaliskuussa 2017. Siis vähän on ollut tarkempaa tietoa johtajan liikkeistä kuin mitä täällä meillä. Uuden kunnanjohtajan hakeminen on Siikajoella alkanut ja ovat saaneet 21 hakijaa.

Siinä on varaa valikoida, sitä mitä Salo -cityssäkin tarvittaisiin. Että olisi hakijoita, hyviä sellaisia ja että olisi riittävästi aikaa. Ei tähän cityyn niin vaan Rantakokolle jatkajaa oteta. Voisi tuohon nyt jonkun muunkin sanan keksiä, ettei jonkun päässä synny vääriä tulkintoja, mutta anti mennä. Otetaan tai valitaan, kunhan vallanvaihto olisi saumaton! Ja tottakai: tähtäimessä, toiveena on (ainakin minulla), että valittu on osaava (ei untuvikko), hyvä tyyppi, sellainen, joka ottaa tämän cityn tulevaisuuden sydämen asiakseen. Saa olla mies tai nainen.

..

Siikajoki on noin 5 500 asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Sen naapurikuntia ovat Hailuoto, Liminka, Lumijoki, Raahe ja Siikalatva.


Kommentit

12.8.2016 15.32  kylält yks vaa

Näinhän se meneekin oikeaoppisest muiss kunnis, mutt ei meill saloss. pahast epäilemään pistä, ett haudotaank saloss jotta o m a p e r ä i s t ! Säästetäänk paikkaa jollekin ?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini