tanssit tulossa

Perjantai 17.11.2023 klo 21.11


Salolaismuusikko järjestää kehitysvammaisille itsenäisyyspäivän tanssit

https://www.sss.fi/2023/11/salolaismuusikko-jarjestaa-kehitysvammaisille-itsenaisyyspaivan-tanssit/

Näinhän nämä asiat yleensä käynnistyvät ja lähtevät liikkeelle. Yksittäiset ihmiset keksivät ja se on sit siinä! Siitä alkaa sitä jotain.

Esim. täkäläiset kurpitsaviikot, iltatoritapahtumat ja Lasten Laulukaupunki eivät ole alunperin olleet kaupungin keksimiä juttuja, mutta kun niistä on tullut suosittuja, niin jo ollaan kaupungintalolla niin leveenä että!

https://salo.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/syyskiekka-salossa/

https://visitsalo.fi/salon-tori-ja-keskusta/

Ihme ja Kumman toimintaa ihmeteltiin, kehuttiinkin, mutta siitä ei kaupunki ihmeemmin välittänyt, vaikka siitä olisi ollut malliksi muuallekin Suomeenhttps://ketju-lehti.fi/aiheet/tyo/salon-paras-kahvila/  Salon omat Linnan juhlatkin järjestettiin Astrum Areenalla. https://www.sss.fi/2018/12/salossa-linnan-juhlat-pidetaan-sunnuntaina/

Nyt vuonna 2023 esille astuu uusi ihme ja kumma: Salolaismuusikko Timo Rautala! 

Hän aikoo järjestää Salon seutukunnassa asuville kehitysvammaisille itsenäisyyspäivän konserttitanssit Halikon nuorisoseurantalolla.

"Alkuun vedetään vajaan tunnin mittainen konserttiosuus. Sen jälkeen on vuorossa kahvi- ja kakkutarjoilu. Sen jälkeen jatketaan vielä tansseja 60–90 minuuttia tilanteen mukaan, Rautala kertoo.”



Simmottis.

Mitäs kaupungintalolla moisesta tuumataan?


Kommentit

17.11.2023 21.49  Marjatta

Ruusuja Timo Rautalalle!

17.11.2023 22.49  Sivujasi Seuraava

Veikkaan että kaupungintalola ollan ihan hiljaa ja kuulostellaan ensin mitä muut ihmiset Rautalan ideasta ajattelevat. Ei tässä kaupungissa ihan noin vaan hyviä juttuja suosita.

22.11.2023 12.22  KylänMammast vaa

Saloran Areenalla on ollu ainaki kahtena vuonna itsenäisyyspäivän aikoihin juhlat ja tanssit kehitysvammaisille, jossa kaupunki oli mukana ja vieraita laajalti etelä-Suomesta. Televisioitiin alusta loppuun AlfaTV-kanavalla. Se oli silloin, kun Salossa oli Ihme ja Kumma-kahvila, kehitysvammaisten työharjoittelu toimintaa, siitäkin AlfaTV teki usean osaisen sarjan. Ihme ja Kumma suljettiin, kun korona hiljensi toiminnan ja kaupungilta ei ymmärryst riittäny. Viime viikon Seurassa artikkeli vastaavanlaisesta kahvila toiminnasta Hesassa. Saku Nikkanen on ollut aiemmiss juhliss päävieras kaupungin pualest!!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini