pesukone

Perjantai 16.7.2010 klo 18.33


Tuuppasin kuva-albumiin uuden kuvan. Siinä ovat lapsenlapseni uima-altaassa. On pyöritystä, pyöritystä, pyöritystä ja pyöritystä. Tämän pyöritysuinnin nimi on kuulemma pesukone. Näytti menevältä, mutta ei taitais enää onnistua meikäläiseltä. 

Viikko on mennä hurahtanut. Jos oli viime viikolla hellettä, menoa ja meininkiä niin on sitä ollut tässäkin viikossa. Ei ole kahta kertaa tarvinnut likantipsukoille ehdotella, että lähtiskö joku uimaan.

Minä en uimaan ole päässyt, kiitos tikatun kinttuni. Tänään otettiin viimeisimmät kiristykset pois. Ja antibioottia napsin edelleen kuin karamellejä vaan.

Likat poistuivat muutama tunti sitten ja nyt on tällä mammalla vähän semmonen tyhjä ja saamaton olo. Ruohoakin voisis niittää, leikata, mutta jostain syystä nurmikkoleikkuri ei nyt ole eikä keiku mun suosikkilistoillani, ei ainakaan ykkösenä. Ei ihan helpolla taida enää palatakaan, vaikka tähän saakka olen mainostanut, että siinä saa, siinä leikkurin perässä kävellessä kuntokävelytkin noin vaan huomaamatta kaupan päälle. Huhhuh vaan mikä kokemus tuo parin viikon takainen takaisku oli! Muistaka kaik hyvä ystävä, et teitil on kintut suojas kun ruohonleikkurin käynnistätte!   


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini