aloitteenteko

Torstai 22.7.2010 klo 10.53


Juuei! Ei ole kysymys treffeistä. Ei siitä et kumpi ekaksi ehdottelee. Kyllä nyt kymysys on kunnallisesta aloitteenteosta.

Ihan hyvä, että asia on noussut esille. Olen tästä minäkin mussuttanut, mutta olen tähän saakka saanut silmilleni. On kuulemma asia, johon ei sovi puuttua. Minulle on vastattu, että luottamushenkilöllä on aloitteenteko - oikeus ja sillä siisti.

Viimeks, kun Kuntalehti ( 9/2010) tuli niin oikein taivutin esiin sen sivun, jossa tästä asiasta puhutaan. Hyvä kirjoitus: 

http://www.kuntalehti.fi/default.asp?sc=3936&sa=105172 

Eipä tässä muuta kuin että odotellaan nyt! Jospa joku tekis ja jättäis Salo -cityn valtuustolle aloitteen. Aiheena olisi vaikkapa aloitteenteon aakkoset. Semmosen voisivat päättäjät ihan ite ja yhdessä selvittää. Istuisivat vaik yhden ylimääräisen "iltakoulun".

On täysin mahdollista tehdä ja täsmentää mitä ja mikä se semmonen nk. aloite oikein on ja on täysin mahdollista selventää, tarkentaa missä tilanteessa esitys on aiheellista tehdä. Kun on yhteisesti sovitut raamit niin ne voi sit liittää esimerkiksi valtuuston työjärjestykseen.  

Kyllä mun mielestä joku sensuuri tässä aloite -hommassa nyt ainakin Salon kaupungin osalta saisi olla. Niitä on todella tehty vino pino. Aiheesta ja aiheetta. Muutamassa tapauksessa aloitteentekijä olisi voinut mennä ensin peilin eteen ja kysyä: olenko jo kaikki muut keinot mieltä painavan asiani suhteen tehnyt vai haluanko vain, että naamani näkyy!  

 

..

Mun naama näkyy kohtpuoleen taas Salo -cityn teekoossa. Sinne suuntaan tänäänkin. Eilen olin ja maanantaina. Et ossa olla kiukkune! Mun kinttuni meinaan! Jottain muutakin tekis mieli tehdä kuin velttoilla yhden huonosti paranevan haavan takia!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini