teekoo kiinnostaa

Torstai 5.8.2010 klo 1.00


Pitäiskö taputtaa tai pitäiskö parkua?

 

http://www.sss.fi/uutiset/150933.html

Raaseporin kaupungilla on muutama viikko aikaa järjestää terveyskeskuksen viikonloppupäivystys uudelleen. Vuoden 2009 alusta lähtien päivystystä hoitanut Coronaria Hoitoketju Oy on irtisanonut sopimuksen kesken kauden.

Coronaria Hoitoketju Oy:n toimitusjohtajan Jari Mäki-Runsaan mukaan uusi asetus eurolääkärien harjoittelusta on johtanut siihen, että yrityksen on vaikea saada nuoria lääkäreitä palvelukseensa.

– Nuoret lääkärit ovat alkaneet hakeutua suoraan terveyskeskuksiin. Meidän lääkäreistämme 95 prosenttia on ollut eurolääkäreitä, Mäki-Runsas sanoo.

Coronaria esitti Raaseporille loppuvuodeksi sopimusta, joka olisi maksanut kaupungille alkuperäistä enemmän. Sen turvin yritys olisi pystynyt rekrytoimaan kokeneita lääkäreitä ja maksamaan heille parempaa palkkaa kuin eurolääkäreille. Kaupunki ei suostunut sopimukseen.

 

 

No taputapu vaan, jos nuoret lääkärit haluavatkin taas terveyskeskuksiin töihin. 

Ja mikä se tommonen Coronariakin on? Voittoa tommoset firmat itselleen haluaa ja tavottelee. Ei ne mittään hyväntekijöit ol!  

Kai se on raaseporilaisillekin pitkän päälle taas vaan eduks, että palkkaavat lekurinsa ihan ite! Tai no, ei mun kuulu heitin asioihin puuttua. Kunhan mussutan!

Hyvää yötä! Kello karkas toisen päivän puolelle!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini