jotain puuttuu?

Torstai 16.9.2010 klo 15.48


Salon kaupungilla on vanhusneuvosto:

 

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvostolla tarkoitetaan ikäihmisten, kunnan viranomaisten, vanhus- ja eläkeläisjärjestöjen sekä muiden ikäihmisten parissa toimivien yhteistyöelintä. Ikääntyneen väestön vaikutusmahdollisuuksien parantamiseksi vanhusneuvostot voivat tehdä esityksiä, aloitteita sekä antaa lausuntoja asioissa, joilla on merkitystä ikäihmisten elämän ja selviytymisen kannalta.

Vanhusneuvoston asettaminen on kunnille vapaaehtoista ja organisointi on kunnan vapaasti harkittavissa. Kunnissa vanhusneuvostolle on hyväksytty toimintasääntö, jossa määritellään vanhusneuvoston tehtävät ja kokoonpano. Kunta vastaa yleensä toiminnan rahoituksesta. Toimintaan varattu määräraha kattaa pääasiassa toiminnasta aiheutuvat kulut ja jäsenten kokouspalkkiot ja matkakulut.

 

Missä ovat pöytäkirjat? 

Tällä hetkellä 16.9.2010 näkyvät vain pöytäkirjat 3 ja 4/2009 sekä 1/2010.

..
vihje:
Kyllä ne netistä löytyvät. Löytyvät kaikki tämän vuoden pöytäkirjat. Löytyvät, kun aikansa penkoo ja pöllyttää! Salaisia ne eivät ole. Menes piruuttas lukemaan mitä niissä on. Niissä on pikkusen eri tietoa kuin mitä tässä viime aikoina on lehdistä vanhustyön osalta saanut lukea!
..
Uudessa Suomessa pörräävät tällä hetkellä tämmöset mun jutut:


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini