olla varovaissi!

Tiistai 26.10.2010 klo 11.41


Sitä on niin helppo sanoa, jotta ollaan kiltisti ja ollaan varovaisia! 

Mutta millä lailla sitä sitten olet? Ettei vaan mitään pahaa sattuisi. Ei koskaan. Ei missään.

Miten varaudut ettet kaadu, kompastu, liukastu, nyrjäytä nilkkaasi tai päätäsi?

Miten varaudut ettet sekoile liikenteessä, ettet autollasi törmää yhteen hirven kanssa, et jalankulkijaan suojatiellä, et täräytä vauhdilla tien töyssyyn tai mikä pahuksen hidaste se nyt olikaan, jota noille kaduille on valettu.

Miten varaudut etteivät varkaat iske? Ettei ne tunkeudu tupaasi, pihavajaasi tai käsilaukkuusi, kukkaroosi, takataskuusi.

 

Näitä uutisia näyttää riittävän:  http://www.sss.fi/uutiset/169268.html

Varkaita liikkeellä Salossa

Salon Seudun Sanomat 26.10 2010 10:00:38

Uusi ja rekisteröimätön traktorin peräkärry Kire steel on anastettu Salon Meriniitystä viime viikolla torstain ja sunnuntain välisenä aikana. Kärryn takalaita on hydraulisesti kääntyvä ja lava vihreä.

Peräkärryn arvo on 8000 euroa.

Salon Järvenkyläntiellä on murtauduttu kesämökin varastoon 16.–23.10. välisenä aikana ja anastettu 5 hv:n Mercury-perämoottori, kaasupullo ja Partner-merkkinen moottorisaha.

Nuori ulkomaalainen pariskunta hakeutui maanantaina iltapäivällä 65-vuotiaan naisen juttusille salolaisessa elintarvikeliikkeessä. Tarkoituksella aiheutetussa hämmingissä rouvalta saatiin tilanteessa anastettua käsilaukusta rahakukkaro, joka löytyi myöhemmin pois heitettynä, rahat ja pankkikortti anastettuna.

..

 

Ulkomaalaisia rosvoja tuntuu olevan joka puolella. Kiitos vapaan ja leväperäisen Suomeen tulemisen, pääsemisen.

Se tunne joka tuolla salolaisessa kaupassa rosvotulla tapahtuneesta on, se jää varmasti ikiajoiksi hänen mieleensä. Itse olen tuon tapaisen tilanteen kerran kokenut. Se oli Tallinnan satamassa, hyytävässä tammikuun pakkasessa vuonna 2006. Takaapäin kimppuuni tulla rähisteli kaksi naikkosta. Toinen toiselta, toinen toiselta puolen. Käsilaukun lukko vaan napsahti ja hups, samantien olivat naikkosetkin jo ties missä.

Ai mitä saivat? No luulivat vissiin, että kännykän nappasivat tai kukkaroni, mutta kyllä ne olivat vain silmälasini, semmoset ikäloput, viittä vaille vaihdettavat. Vakuutus korvasi uudet, mutta sitä rakkikoiramaista, rosvousrähinää, sitä ei vakuutuksellakaan pääkopasta pois pyyhitä. Vieläkin puistattaa! Hyi hitsi vaa! Ihan piip juttu!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini