miten on mahdollista?

Tiistai 7.12.2010 klo 10.57


Kukas on kurkannut Salon kaupungin talousarvioehdotusta vuodelle 2011? Kyllä sitä jo yks päivä salkkarissakin raotettiin. Linkki on tässä:

http://salo.tjhosting.com/kokous/2010582-13-21736.PDF

Kukas on kurkannut viimeisiin sivuihin = yhdistymisavustuksella katettavat määrärahat? Sieltä se tai ne kohdat mitä sosiaali- ja terveystoimi ehdottelee hankkivansa. Siis yhdistymisrahoista!

Miten on mahdollista, että jakkupukuprojektipuuhastelijoita pitää ainvaa palkata lisää? Niitä pörrää jo ihan pilvin pimein muutoinkin. Tietävätkö valtuutetut? Tietävätkö, mitä nämä ladyt oikeasti tekevät? Eivät taida tietää. Jos kysytte niin tuskin viisastutte.

Miten on mahdollista, että kotihoitoon ostettaisiin 70 000 rahan edestä minikannettavia? Eiks tässä jo ole yritetty viestittää ”kui kamala kiirust kotihoiros on, iha minuuttipelii!” Miten ihmeessä siellä vielä minikannettavien kanssa ehdittäisiin räpläämään? Jos kysytte niin tuskin viisastutte.

Miten on mahdollista, että yhdistymisrahoista edes kehdataan esittää ostettavaksi moottoroituja patjoja, suihkutuoleja, potilasnostureita, henkilövaakoja, suihkupaareja, asentohoitotuoleja jne.? Turva/seurantalaitteetkin näkyvät ”joulupukin listalla” viuhahtavan. Jos kysytte niin tuskin viisastutte. Toimialajohtaja voi vaik suuttua!

Onko täällä Salo -cityssä nyt todella näin, että kukaan ei korvaansa lopsauta, ei ole lopsauttanut edes sosiaali- ja terveyslautakuntalaiset, että yhdistymisrahoja käytetään ihan miten vaan! Ja ihan mihin vaan?

Miten tämä tämmönen on mahdollista!

Ihmetellä tätä ny täsä tänäpä lumentulo ja entiste kömmähdyste välis!


Kommentit

7.12.2010 21.33  raili suontausta

Juuri näin. Hyvä kun kirjottelet, minä vain hermostuin yhtenä päivänä kun kirjoitit,
että sulle tulee vapaata kun jäät parista paikasta pois. Kuka sitte muistuttaa näistä vanhusten asioista?

7.12.2010 21.55  MH

Kiitos Raili!
Ne paikat, joista heivaan, ne ei ole vanhusjuttuja!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini