penkojaiset

Maanantai 6.12.2010 klo 23.07


Meinasin kirjoittaa Salo -cityn talousarvioehdotuksesta 2011. Yks päivä jotain jo vähän aloitinkin. Silloin, kun olin ehdotuksen sivulla viisi.

Nyt ajattelin hypätä hetkeksi ( ennen maate menoa, itsenäisyyspäivä kun alkaa olla kohtpuoleen loppu) talousarvion viimeisille sivuille ja esittää, riipustaa tänne muutamia kysymyksiä. Jos vaikka joku valtuutettu tulisi sivuilleni, huomaisi kysymykset ja miettisi hänkin ennen maate menoa missä mennään vai mennäänkö missään. Siis tämän Salo -cityn jutuissa.

Jätänpä kuiteski tältä ehtoolta.

En kirjoita, en riipusta yhtään mitään. Näyttää joillain olevan kiirettä mun entisten juttujenikin läpi kahlaamisessa.

Aamulla totesin, että sivuillani kävijöitten määrä näyttäis tänään olevan samaa tahtia kuin mitä eilen, mutta ei se ole. Se on paljon paljon hurjempaa. Täällä on tänään ollut oikein penkojaiset. Äsken näkys, että kävijöitä on 774 ja sivujen selaamista 898 kertaa. Onks tosikaan? Jos tämä ei rauhoitu normaalilukemiin, niin se on sit paussin paikka! 

Hyvää ItsenäisyysYötä!

 

..

Pistäkää hyvät ihmiset säpinää tuonne salkkarin sivustoille. Sinne keskustelut -kohtaan. Sitähän nyt on mainostettu vaik miten. Eikö sinne nyt mitään Salo -cityn valtuuston asioita irtoa? Eikö keneltäkään? Ja on meillä facebookissa myös Meidän Salo -sivusto. Sinnekin voisi jotain laittaa..

Tai onks nämä tämäntyyppiset jutut jotenkin turvallisempia?

http://www.sss.fi/keskustelut/index.html?forumid=7&topicid=57082&parentid=0&topicsortorder=0&topicpage=1&commentsortorder=0&commentpage=1&action=0

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini