menolippu

Lauantai 1.1.2011 klo 12.39


Hyvää uutta vuotta! Ja kiitos menneestä!

Tässä sitä taas ollaan. Upouudessa tammikuussa. Vanha vuosi tuli, oli ja meni. Hupsheijaa: noin vaan ja johonkin. Olo on kuin olisi pikajunan kyydissä istunut.

Eilen illalla kyl kuulin seliselin siihen ( Halikon kaupunginosassa olin) miksvarten tällä iällä se vuosi kuluu niin nopsaan. Ennen kun ehti, siis nuorempana, päivän aikana tehdä ja touhuta vaikka mitä. Ennen sitä kerkes töihin ja takasin, herätti kakarat aamulla, vei hoitoon, haki pois ja nukutti ehtoolla, kävi kaupassa, laitto ruoat, pesi pyykit, silitti, ompeli ja paikkas, hoiti huushollin sisällä ja pihallekin ehti. 24 tuntia oli ihan riittävä. Miksei nyt? No se seliseli oli ja on se ( kuulemma), että nuoren aivot ottavat enemmän vastaan. Tämmöset vanhat aivot tökkivät. Vaikka kuin kuvittelis olevansa aikaansaava, joka paikkaan ehtivä, joka minuutin oikein käyttävä, niin ei. Se vaan takkuaa. Tunti voi mennä, etkä ole päässyt tästä tohon. Et ole saanut mitään aikaseks.

Oiskohan tossa perää?

Pittääpä seurata!

Menolippu tähän vuoteen on taas kerran käteemme tökätty ja junan kyytiin on hypätty, tahdoit tai et. Paluulippua ei ole, joten se on menoa nyt.

Toivotan mielettömän hyvää kyytiä sekä Sinulle että minulle! Perillä olemme ennen ennenkuin huomaammekaan!

 

 

 


Kommentit

2.1.2011 21.44  soile

vuosien nopeaa kulumista ja omaa ns. "saamattomuutta" on muutamankin kerran muutamien kanssa pohdittu, - ja meillähän olikin kaikilla "huomenna sitten"- meininki mennyt päälle. Katsot aamutv:n ja luet lehdet, nautit aamiaiset kaikessa rauhassa ja poäivä onkin puolessa huomaamattasi eli enää ei kannata mihinkään aikaa vievään ryhtyä, huomenna sitten ja h e t i aamusta - eikö?!!! Hyvää ja parempaa uutta vuotta - aurinkoisia ilmoja ja aikaista kevättä !!!!!

3.1.2011 12.45  MH

moikka Soile!
ja onnea uuteen vuoteen!

näin sitä taas mennä nilkutetta!
mut suunta on ettenpäi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini