vastaus

Maanantai 10.12.2012 klo 13.21


Salon ravitsemis- ja puhtaanapidon palvelujohtaja on jättänyt vastineen tämän päiväiseen salkkariimme TätäMieltä -palstalle. 

Rouva palvelujohtaja kiittää esittämästäni kysymyksesta  http://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/lehtijuttuja/1413943  ja ilmoittaa, että Salon ruokalistat suunnitellaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa. 

Että näin!

On se kivaa, kun vastataan. Minä nyt vaan edelleen jaksan ihmetellä näitä "lillukkakeittoja". Esim. porkkasosekeitto. Mun mielestä se on "soppaa", jota tarjotaan, jos tarjotaan, etukeittona jollekin "fiinimmälle" eli pääruoalle!

Ja puurot! Mun mielestä ne ovat aamun ruokaa. Perinneruoat ovat oma asiansa, mutta ne eivät ole jokapäiväisiä.   

Jos minä olisin palvelujohtaja, niin jättäisin jokaiseen ruokailupaikkaan parit aaneloset. Toinen paperi olisi valkoinen ja toinen punainen. Jokainen syöjä voi ennenkuin poistuu ruokasalista laittaa rastin joko valkoiseen = ruoka oli hyvää tai punaiseen = en tykännyt. Ei montaa sekunttia vie, kun päivän päätteeksi ruoanjakaja laskee plussat ja miinukset.  

Kotona asuvilta tiedon voi kerätä vaikkapa hän, joka sen ruoan asiakkaan keittiön pöydälle kuljettaa! Samalla kun tuo tämänpäiväisen, voi kysyä miltäs maistui eilinen. Ja rastit paperiin. Kait semmoset lappuset autonpenkille mahtuvat. 

 

 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini