jaahas

Maanantai 3.11.2014 klo 20.20


Ei latukonetta! No mitäs sitä. Vettä siel nytki sattaa! 

Salon kaupunginhallitus niisti budjetista latukoneen rahat

Salon Seudun Sanomat 3.11.2014 19:46:56

Salon kaupunginhallitus hyväksyi ensi vuoden talousarvioesityksen pienin muutoksin maanantaina. Budjetin hyväksyy lopullisesti valtuusto 11. joulukuuta.

Hallitus poisti budjetista uuden latukoneen hankintaan varatut 114 000 euroa äänin 8–5. Esityksen poistamisesta teki Osmo Friberg (kok.). Hänen kannallaan olivat kokoomuksen ja perussuomalaisten ryhmät sekä Raimo Honkanen(kesk.), Marja Ruokonen (vas.) ja varajäsen Laura Tamminen (vihr.).

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti aikaistaa Halikon Tavolan alueen rakentamista. Moottoritien liittymän lähellä olevalle alueelle suunnitellaan uutta vetovoimaista asuinaluetta. Alun perin rakentamiseen esitettiin rahaa vuosina 2017–2019. Nyt ajatuksena on, että rakentaminen alkaisi jo vuonna 2016. Ensi vuosi kuluisi kaavoituksessa.

http://www.sss.fi/uutiset/696040.html

Jestas senttä. Kui noi suurii ova jo päättäneekki?

Jos, siis JOS tule talvi, sellane kunnolline, oikke lume kans, nii olisha se kiva, ku Muurla maisemiinki ilmestyisis yks latukone ja tekis mulle hianot reitit. Yleensä se mene simmottis, et just ku mää ole ite tarponu ittellen latuu, nii seuraaval päiväl siit ei ol tiettoka. Sen ova jänikse sotkene tai sit on tuullu nii paljo, et se on menny umppe. Kunto siin kohoo ku tekke latuu uurestas ja uurestas, joten mää taira olla iha tyytyväine tehryst päätöksest. 

Juu, kyl mää sen tierä, ettei se mun pellollen olis tullu. Se latukone..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini