tänpäiväne

Maanantai 4.1.2016 klo 12.23


Murresanat olivat eilisen päivän uutista Salon Seudun Sanomissa. Tämän päivän uutinen on tämä:

Salon valtuutetut ovat hiljaisia netissä

Kaikilla Salon kaupunginvaltuuston puolueilla on kotisivut. Ne ovat yksinkertainen tapa päästä jyvälle siitä, mitä paikallisessa politiikassa ajatellaan.

Useimmilla sivuilla ei kuitenkaan puhuta paikallisesta politiikasta. Yleistä on, että sivuilta löytyy yhteystietoja, linkkejä ja vanhoja uutisia. Poliitikot eivät yleensä osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa, mutta heidän näkemyksiään ei löydy puolueiden omiltakaan sivuilta.

Salon Seudun Sanomien nettisivuilla tai Facebookin kuntalaisfoorumissa voidaan käydä kiivasta keskustelua ajankohtaisesta poliittisesta asiasta. Poliitikot eivät yleensä osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa.

Salon demarit jakavat Facebookissa linkkejä muita ahkerammin. Kokoomuksen ja Salon seudun perussuomalaisten seinillä on hiljaista, eikä keskustalta löydy Facesta profiilia lainkaan.

Muutama salolaispoliitikko pitää aktiivisesti blogia.

http://www.sss.fi/2016/01/salon-valtuutetut-ovat-hiljaisia-netissa/

Muutama pitää blogia.

No juu. Minäkin. Oli sen toimittaja Asko Lehtonen (lehden paperiversiossa tänään) oikein esille printannutkin. Ei minulla kaiken aikaa mitään politiikkaa näillä sivuillani ole (jos se tarkoittaa jonkunsortin vaikuttamista salolaiseen päätöksentekoon), kunhan nyt muuten vaan mussutan ja mitä milloinkin. Lukijoita kyllä on riittänyt, kiitos siitä! 

..

Ja voip olla, että Janickan mielipiteessä on pikkusen perää. Ainakin viime vuonna salolainen päätöksenteko oli semmosta siksakkia (mm. synnäri ja koulut), että moista menoa en ainakaan minä tälle vuodelle kaipaa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini