täydet ikälisät

Sunnuntai 28.2.2010 klo 20.10


Nyt voi taas kerran sanoa jotta "kyllä meil on kaikkee"! Täällä Salo -cityssä!

Jos et vielä ole kuullut näitä miehiä Pekka Ahonen, Heimo Purhonen, Martti Räisänen ja Martti Santakari, niin seuraa nyt vaikkapa Salon seurakunnan ohjelmia. Ja jos näet ilmoituksen, mainoksen Täydet Ikälisät konsertoimassa jossain, niin mene ihmeessä katsomaan, mene kuuntelemaan.

Täydet Ikälisät! Se on mieskvartetin työ- esiintymisnimi. En tiedä mistä ovat sen keksineet, miks just tommoseen päätyneet, mutta kyllä se heihin aika mukavasti istuu ja sopii.

Tänään miehet esiintyivät kahvikonsertissa Muurlan seurakuntatalolla. Sali oli täys, mutta ei siellä ollut kuin kourallinen Muurlan kaupunginosalaisia. Siellä oli ilmiselvästi tätä kvartettia jo aikaisemmin kuulleita Salon kaupunginosan immeisiä. Minua vastapäätäkin istui pariskunta, joka totesi, että faneja he ovat. Koukussa tähän kvartettiin. Enkä yhtään ihmettele. Huhheijaa vaan mitä osaamista. Kaksi tuntia ja risat. Kevyesti olisi mennyt vaik tunti lisää.

Jaa et mitä he lauloivat? No ihan kaikkee! Kevyttä ja harrasta!  Eipä tässä muuta kuin komiat ruusut miehille ja säestäjä Sanna Räisäselle. Olipa vallan hieno Kalevalanpäivä!  

 

vihje:

Ensi sunnuntaina miehet esiintyvät  Marttilassa.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini