minuu ei voi syyttää

Keskiviikko 16.2.2011 klo 11.55


Nii! Ei voi! Ei voi syyttää, ettenkö minä ainakin olis hyödyntänyt facebookia!

Tänään on salkkarissa juttu, otsakkeina:

Facebook -parlamentista ehkä tulevaisuuden päätöksentekijä. Suomen herättävä hyödyntämään sosiaalisen median mahdollisuudet tai tulevaisuus on synkkä!

Lehtiuutisen mukaan Suomi on pudonnut niin pahasti uuden median kelkasta, että YK:n vertailussa esim. Mongolia ja Kazakstanin kansalaisilla on paremmat sähköiset osallistumisen mahdollisuudet kuin suomalaisilla! Aika paha, jos noin todella on!

Minulla on vino pino ystäviä, joilla on nettiyhteys, mutta ei facebook -yhteyttä. Heistä aika moni melkein vannoo, ettei ikimaailmas semmoseen edes liity:  "et mitä se semmonenki ny oikke o?"

Olen monet kerrat todennut, että kannattais vaan liittyä! Jos ei muuta niin uteliaisuudesta tai sanotaanko aavistus kauniimmin: tiedonhalusta! Facebook on pahuksen hyvä JuoruTori. Pysyt  hyvin ajan tasalla siitä kuka ystäväsi mitäkin päivän aikana touhuaa.

Kaikki eivät menemisiään - tulemisiaan kerro, mutta ne, jotka kertovat niin kylhä sitä voi todeta, jotta aikamoisia juttuja, aikamoisia juttuja sitä näkee, kuulee ja kokee! Juu!

Minä en mitään ihmeitä facessä kerro. Muutaman kerran päivän aikana sivuilla käyn. Kurkkaan tapahtumat, onko joku onniteltava ym. vast. Joitain kommentteja saatan joillekin tuikata, mutta siihen se mun osalta pääsääntöisesti jää. 

Se miten minä facebookia hyödynnän on se, että tuuppaan sinne kaikki nämä kotisivuni blogi -linkit! Siihen se on just hyvä foorumi! Mussutuksiani lukee aika moni ja hyvä niin. Joittenkin mielestä minä tosiaan MusSuTan, mutta kun jonkun toisen mielestä minä VaiKuTan, niin silloin tykkään, että JES, näin olen tarkoittanutkin. Sivujeni sivulatausmäärät ovat päivittäin sitä luokkaa, että voin tyytyväisenä todeta: hyvin on kelvannut, sekä mussuttaminen että vaikuttaminen.

Nii! Että jos et vielä ole naamakirjaan itteäs esille pistänyt niin mietis kaks kertaa! Mun mielestä kannattais!

Iloista tätä päivää! Ollaan taas kiltiste! Jos muisteta ja jos keritä!

 

..

jk. se facebook -juttu on salkkarin sivulla 8.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini