ja taas!

Sunnuntai 2.9.2012 klo 12.08


 

edunvalvojat taas esillä

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194765307459/artikkeli/+luin+lehdesta+e...

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/385438/AL+Edunvalvojat+myyneet+vanhuste...



Uudistanpa tähän 2010 puheenvuoroni:

10.3.2010
Isomummolta myytiin asunto! Mummoa kuulematta! Mummo ei ole edes nähnyt hänelle määrättyä edunvalvojaa.
Ajattelin, kun otsakkeen näin, jotta onkohan tässä joku 7päivää lööppi vaiko ihan aito aihe. Ei ollut lööppi. Kyllä se aito aihe oli. Edunvalvojan vallan käytöstä oli jutun poikanen illalla ajankohtaisessa kakkosessa. Tapahtuma ja tapahtunut on sattunut Tampereella.
Tässä maassa on ruususen unesta herätetty Valvira selvittänyt jo jonkun aikaa onko meillä ja kuinka paljon valelääkäreitä ja valehoitajia, mutta kuka, mikä taho selvittää maamme edunvalvojat?
Kuka valvoo, kuka kantaa vastuun kun edunvalvoja osoittautuu tehtäväänsä sopimattomaksi, tekee ja touhuaa oman päänsä mukaan. Touhuaa päämiehelleen vahinkoa. Tampereen maistraatissa sitä ei ainakaan tiedetty. Taisi siinä ohjelmassa joku oikeusministeriön virkamieskin kapulakieltään käyttää.
Virkamiehet niin helposti pakenevat salassapito- ym. velvollisuuksien ja sanahelinöiden taakse silloin kun eivät tiedä mitä sanoisivat, mitä heidän ihan oikeasti pitäisi tietää. Selvästi näkevät ja kuulevat, että on menetelty väärin, mutta silti mussutetaan mitä sattuu.
Taasko on todettava: on tämä kummallinen maa!  

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/3006...

 

Edelleen todettava: on tämä kummallinen maa!  


 

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115795-edunvalvojat-taas-esilla


Kommentit

2.9.2012 21.52  äSSäNNäN

kaupungin järjestämässä ikäihmis-tapahtumassakin kaupungin henkilö selvitti, että aina ei lähi- tai muu sukulainen tai tuttu henkilö käy edunvalvojaksi, ainakaan jos mahdollisesti edunvalvojaa tulevaisuudessaan tarvitseva henkilö ei ole edunvalvojaansa aikanaan nimennyt. Nimittäin pelätään sukulaisen käyttävän valvojan oikeuksiansa väärin ja oman edun tavoitteluun. Edunvalvojiksikin saattaa hakeutua henkilöitä epäilyttävät aikeet mielessään. Kuka erottaa "jyvät akanoista" - ei kukaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini