onks laillista?

Keskiviikko 30.1.2013 klo 11.51


Näin lopputilejä annetaan! Meteli  on noussut!  Edes se!  

 

 

Toni Alenius on tykännyt työstään Kaivolan päiväkodissa. Hän pitää kauheana ajatusta, että joutuisi jäämään kotiin sohvaperunaksi.

Toni Alenius on tykännyt työstään Kaivolan päiväkodissa. Hän pitää kauheana ajatusta, että joutuisi jäämään kotiin sohvaperunaksi.

Paralympiavoittaja Toni Alenius sai lopputilin Salon kaupungilta

Salon Seudun Sanomat 30.1.2013 06:00:42

Lontoon paralympialaisissa viime syksynä maalipallojoukkueen kanssa kultaa huuhtonut Toni Alenius menettää työpaikkansa Salon kaupungilla.

Perttelissä asuva ja lähihoitajaksi opiskellut Alenius on työskennellyt jo vuosia Kaivolan päiväkodissa. Hänet on työllistetty päiväkotiin vajaatyökykyisenä, koska hän näkee vain toisella silmällään vähän. Toinen on kokonaan sokea.

Toni Aleniuksen työt loppuvat, koska kaupunki on päättänyt käyttää tänä vuonna kaikki työllistämismäärärahansa pitkäaikaistyöttömien työllistämiseen. Se tarkoittaa, että Aleniuksen ja monien muiden vajaatyökykyisten työsopimuksia ei jatketa.

– Ei tämä oikein kivalta tunnu. Ei huvittaisi jäädä kotiin sohvaperunaksi, koska siellä ei ole mitään tekemistä, lasten kanssa viihtyvä Alenius harmittelee

 

..

 

Kukas muistaa tämmöstä seliseliä?

Siin on meitin kaupunginjohtajan tekstiä. Hän vääntää meille rautalangasta.

Nyt joudutaan tekemään vaikeita päätöksiä

Salon Seudun Sanomat 26.9 2010 05:57:29

 

..

 

Kyllä meil on..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini