ettenpäi

Maanantai 4.2.2013 klo 17:52


Kiitos sivuillani kävijöille.

Eilen oli oikeinkin ruuhkaista.

Oli yli 2000 kävijää.

..

Omasta mielestäni laitoin selkeästi esille sen miksvarten erosin Salon kokoomuksen valtuustoryhmästä.

Salon Seudun Sanomien toimittajat ovat yrittäneet minua saada kiinni ( kiitos vaan) ja haastatella, kysyä vieläkin jotain, mutta olen tuottanut heille pettymyksen, kun en ole semmosiin pyyntöihin ollut innostunut, enkä ole edes soittoihin vastannut.

En ole vastannut niihinkään soittoihin, joista on näkynyt vain pelkkä soittajan numero. Nii ja tämäkin viel: "en mää ain puhelime vieres ol". Viikonloppukin meni ihan muissa merkeissä kuin että puhelimen soittoja olisin norkoillut.

.. 

Tällainen tekstari meni tänään Salon Seudun Sanomien toimittajalle: "Kiitos soitoista ja viestistä. Olen päättänyt, että en Salon kokoomuksesta tai erostani muuta informoi kuin mitä oli kotisivuillani. Yst. terv. Marjatta Halkilahti"

En ymmärrä miksvarten minun tarttis 1.2.2013 tehtyä päätöstäni vielä jotenkin vääntää, kääntää, selitellä tai ihmetellä. Facebookissa niitä löytyy. Niitä selittelijöitä. Yks oli eilen. Enkä nyt tarkoita Seppälän Eijaa enkä Nurmisen Soilea. Terkut vaan. Hyviä Mimmejä olette!

..

Oman jatkoni olen ajatellut niin, että jos mahdollista ( siis tämän salolaisista eroamisen jälkeen) voin olla jäsen esim. Varsinais-Suomen Kokoomusnaisissa. Jos se ei käy, niin sittenhän minun on erottava ihan kokonaan kokoomuksen sakista.

Vanhustenhoidosta metelöin, kun aihetta on  jatkossakin ja siihen minulle löytyy samanhenkistä seuraa. Sitä löytyy yli puoluerajojen. Kiitos Teille.

Ettenpäi mennä!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini