sama mielt

Torstai 27.3.2014 klo 14.07


Olen samaa mieltä tämän kommentin kirjoittajan kanssa:

Kohti Turkua

Vastaus viestiin Salon Seudun Sanomat 11.3.2014 16:39 [näytä]

Onhan se harmillista kun toiminnot siirretään Turkuun. Toisaalta meidän talousviisaat luottamusihmiset ovat suinpäin siirtämässä Rouskiksen omistusohjauksen ja päätäntävallan Turkuun. Jäljelle jää vain hajut. Eikös päättäjinä ole samat henkilöt?

"eläkeikäinen entinen päättäjä" kirjoitti eilen klo. 12:23

Kommentti löytyy tämän linkin/uutisen takaa: http://www.sss.fi/uutiset/605446.html 

Salo puolustaa synnytyksiä ja kaikkia aluesairaaloita

Salon Seudun Sanomat 10.3.2014 22:49:12

Salon valtuusto käytti yli kaksi tuntia aikaa, äänesti viidesti ja piti yhden neuvottelutauon maanantaina sorvatessaan kaupungin lausuntoa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin strategialuonnoksesta vuosille 2014–2016.

Salo vastustaa lausunnossaan synnytysten siirtoa Salon aluesairaalasta Tyksiin. Kaupungin mielestä synnytysten ja lastenosaston jatko ratkaistaan mahdollisen sote-uudistuksen yhteydessä.

Strategiaesitys lopettaisi Loimaan ja Vakka-Suomen sairaaloista vuodeosastohoitoa vaativan kirurgian. Salo vastustaa muutosta ja vaatii, että kaikkia aluesairaaloita tulee kehittää tasapuolisesti ja lähipalveluiden tarpeesta lähtien. Lähtökohtana on oltava nykyinen palvelutaso.

Salon mielestä alueellisen erikoissairaanhoidon poliittinen ohjaus on syytä säilyttää ennallaan. Kaupunki pitää kiinni myös Salon aluesairaalaa koskevasta SAS 2016-hankkeesta ja vaatii, että se toteutetaan suunnitellusti.

Salo patistaa sairaanhoitopiiriä hakemaan säästöjä tehostamalla hoitoketjujaan, nostamalla käyttöastettaan ja lisäämällä ulkokuntamyyntiään. Myös koko piirin hallinto ja johto-organisaatio olisi perattava.

,,

Ja tietsikkani. Tämä upouus pöytämalli, jonka sunnuntaina ostin, tämä on ollut ihan ok. Ja ihan helposti opittavakin. Windows kahdeksaisen kun päivittää 8 piste ykköseen (kesti muuten kauan), niin yllätys yllätys näytön vasempaan alanurkkaan saa esille entisennäköistä palkkia, josta voi mm. sammuttaa koneen ihan niinkuin ennenkin. Ja tulostinkin saatiin eilen toimimaan. Mää en saanut, mutta mun vanhin lapsistani auttoi. Ja valokuvien käsittelyyn sain vanhan ohjelmani. En tiedä mitä tästä vielä puuttuisi. Ei vissiin mitään. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini