pori pori, finkerpori

Perjantai 4.4.2014 klo 22.44


Olen joskus ennenkin todennut, kun päivä on lopuillaan, jotta olipa päivä tai olipa ehtoo.

Tänään oli taas se semmonen. Tähän kelloaikaan voip jo huokaista, jotta olipa ehtoo. Kävin katsomassa Salon Näyttämön porukan aikaansaannosta, esitystä nimeltä Fingerpori.

Sarjakuvia en kauhiasti paljon fanita ja Fingerporia viimetteks, mutta kelpashan tuo ohjelmanumeroksi yhdelle ehtoolle. Oli kyl aikamoista menoa. Näyttelijät kiroovat ja meuhkaavat, vaihtavat roolista ja vaatteista toiseen sellaisella vauhdilla, että hyvä, kun katsoja perässä pysyy. Kulissien kanssa ei keikaroida, mutta ei haittaa, näyttelijäsakki, vaikkei heitä montaa olekaan, täyttää näyttämön täysillä.

Näyttelijänaiset Mirva Aaltonen ja Jenny Pohjavirta osaavat hommansa ja hyvä on myös Mikko Polojärvi. Välillä oikeinkin hyvä. Melkoinen homma on näilläkin näyttelijöillä: Matti Majanoja, Jussi-Pekka Lindholm ja Rami Laaksonen.

Se kuinka sopivaa tai sopimatonta näytelmän teksti kenenkin korville on, sitä ihmettelee viimeistään matkalla kotiin. Ehkä siinä irstauskin voi mielen syövereihin pöllähtää. Ja nenään paskan haju. Koiran paskan.

Kiitos esityksestä. Sarjakuvista tykkääville varmaan hyvinkin sopiva.

http://www.salonnayttamo.fi/ 

Huomenna voisin ottaa ohjelmistoon puhtaat purjeet, mutta en ole voinut varata, kun en ole viel varma pääsenkö (tiedossa muutakin ohjelmaa/tekemistä). Jos en huomenna pääse, niin sitten joku toinen ehtoo. Hyvää viikonloppua ystävät!


Kommentit

6.4.2014 10.33  Liisa

Puhtaat purjeet, viihdyttävää musiikkia ja nostalgiaa. Suosittelen!

6.4.2014 23.15  Marjatta

Kiitos.
Hyvä tietää. Menen kyl katsomaan joku päivä. Eilen en päässyt, vaikka mieli teki.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini