juu

Maanantai 21.4.2014 klo 17.45


Juujuu, olin mää reissus. Vaihdoin eilen illalla facebookissa taustakuvaani ja se on nyt herättänyt kysymyksiä, jotta missähän päin maailmaa sitä meikämimmi on taas oikein luuhannut.

Neljän päivän keikalla olin. TeeTee. Tallinnaan ja takaisin. Edellisestä sinne -matkasta on jo aikaa, en edes muista montako vuotta. Hyvä reissu oli nytkin. Ja mielettömän hyvä sää, joskaan ei nyt näitä kotoSuomen hellelukemia ollut.

Yks ratikkakierroskin tehtiin. Olen omatekoisia kaupunkikierroksia ennenkin harrastanut, mutta en Tallinnassa. Idea lauantai-illansuun raitiovaunukierrokselle saatiin kotomaan lähtötilanteesta. Muistan sen kyllä loppuikäni. Jos muistan..

Se oli tämmöistä menoa: torstaina 17.4.2014 lähdimme yhden mun ystävättären kanssa ja päätimme, että lähdetään hyvissä ajoin Salosta, sitten hyppäämme Helsingissä Kampin takaa ratikkaan ja porhallamme sillä Länsiterminaaliin.

Hyvä oli, että lähdimme etuajassa. Nousimmehan me ratikkaan, ihan oikean numeroiseen sellaiseen, mutta höh, väärän suuntaiseen. Meno olikin Pasilaan päin. Aika pian tajusin, että voivoi väärä suunta, mutta kun kysyin kuskilta, että mihis ratikkaan sitä ihan oikeasti olisi pitänyt nousta, niin kuski (mies) hymyssä suin totesi, että istukaa nyt vaan ihan rauhassa, kyllä tämä satamaankin teidät vielä vie. "Kattelkaa vaik maisemii!" oli kuskin vinkki.

Niinhän me tehtiin. "Katteltiin maisemii." Oli kuskilla hauskaa varmaan vielä työpäivänsä päätteeksikin, jos muisti meitin maalaismammojen ehtoopäiväistä ratikkakyytiä. Se oli tunnin kaupunkikierros ja maksoi kolme rahaa. "Ei huano!"

Se me sitten toistettiin, matkittiin Tallinnassa. Ajettiin yks reissu eestaa. Sen hinta oli 1,60 rahaa. "Ei huano" kierros sekään. Ensi kerralla ostan kokopäivän lipun ja ajan ties vaikka mihin..

Hyvää loppupääsiäistä! Muniakin! Jos kaapissas viel on..

 


Kommentit

21.4.2014 22.25  mäTaas

on sulla taas jo kiirettä pitänyt. Mä olin ihan unhottanu tämän sivun, kun kanss keskusyksikköön sisukset vaihdettiin alkukuusta, nyt on uusi selainkin. Tääll olis niim pali lukemist mut en ehdi ny enää iltamyöhäll. Salo häärää ja sössii kuten tähänkin asti. Säätää ja peruuttaa päätöksissään kuten tähänkin asti. Hyvää Kevättä - Pääsjäne men jo!

21.4.2014 22.28  Marjatta

Juu kiitos! Niin män!

Hyvää huomista päivää! Ehkä olet näihin klo -aikoihin jo kotona taas!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini