valokuvaaja

Maanantai 6.7.2015 klo 19.22


Täällä kerroin viikonlopusta. Että tyttäreni häät oli ja minä sain vävyn! 

On varmaan enemmän kuin paikallaan kertoa myös, kuka oli häiden päävalokuvaaja.

Tämä on sitä sarjaa, kun sanotaan, jotta maailma on pieni.

Kuvaaja oli perheemme venäjä -tytär  (vuonna 2003), nuori nainen, joka tekee nyt unelmatyötään ja asuu pääosan vuodesta Balilla (Indonesiassa). Kamera kädessä hän rientää/lentää milloin mihinkin. Nyt hän on siis Suomessa ja erittäin hyvällä perusteella!

Sashan lapsuuden, nuoruuden kotikaupunki on Salo -cityn ystävyyskaupunki Rzhev.

Meikäläinen kävi em. kohteessa vuonna 2010.  

Matka oli Salon Venäjä -seuran järjestämä ystävyyskaupunkimatkaKaikkea meille järjestettyä ohjelmaa en enää edes muista, mutta sen muistan enemmän kuin hyvin, että matkan aikana tapasin myös venäjä -tyttären. Minä hänet siihen tapaamiseen pyysin ja kutsuin, Ilmoitin, että olen menossa kotikaupunkiisi, tuletko sinäkin. Ja tytär tuli. Myös hänen äitinsä tapasin.

..

Nyt tarttee toivoa, ettei sää, Suomen suvi kovin kurjaksi ärtyisi. Ettei lämpimään tottunut venäjä -tytär joutuisi palelemaan, kun hän täällä vielä jonkin aikaa viipyy. Viime keskiviikkona, kun Sasha tuli, oli kaunista. Ei ollut hellettä, mutta sopivasti lämmintä. Ensimmäiset kuvansa tyttö nappasi Muurla -maisemista ja torstaina Salon iltatorilta. Kuviin pääset tästä linkistä.  

..

Menneen viikonlopun sää oli sääksi enemmän kuin unelma. Oli unelmasää ja oli unelmahäät. Oli unelmavalokuvaaja. Siis kaikki kohdallaan..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini