Kyläsepän Sinkut 2017

Torstai 20.7.2017 klo 22.17


Vanhojapiikoja ja -poikia. Sellaisia oli nyt Kyläsepän teatterin kesänäytöksessä. Aika monta oli, mutta jos ja kun heinäkuisen teatterikappaleen nimenä on Kun Kustaa lemmen löysi, niin se jo kertonee, että esityksen päätyttyä sinkkujen (sillä nimellä nykyään vanhojapiikoja ja -poikia kutsutaan) määrä vähenee.

Monitaituri Eero Mäkelän/Antero Kyläsepän käsikirjoitukset ovat vuodesta toiseen olleet taattua, ainakin vanhempaa väkeä miellyttävää tuotetta. Niin tänäkin vuonna. Näytelmän juoni on kilttiä ja kepeää, mutta maalaismaisemaan sopivia tilanteita ja tapahtumia kyllä riittää. Onnelliset loput kuuluvat myös Kyläsepän käsikirjoituksiin.

Näyttelijäkaarti on saanut tänä vuonna yllättävän avustajan. Kun yksi näyttelijöistä kannetaan, työnnetään uima-altaaseeen (miks nyt kannetaankin), niin Kyläsepän iso, iso, todella iso teatterivieraita pihalla vastaanottava koira (rotua en tiedä) syöksyy näytelmään mukaan kuin ambulanssi. Ei se nyt veteen saakka hypännyt, mutta ei paljon puuttunut.

Kuva-galleria kertoo jotain (koirakin näkyy) ja loput näet livenä, jos ajat Jokioisiin. Minä ja 31 muuta ajoimme sinne keskiviikkona.

Kiitos Vainion Liikenteen ja hyvän kuskin.

Kiitosterkut kyläseppäläisillekin! Ensi vuotta odotellaan!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini