viel vähä aikka

Sunnuntai 24.9.2017 klo 11.35


Millainen on tulevaisuuden Salo? Vielä on mahdollisuus kertoa oma ajatus, mielipide! Vastata voi 30.9.2017 saakka.

Hyvä salolainen,

Olemme kuntamaailmassa uuden kynnyksellä. Monet asiat muuttuvat lähitulevaisuudessa ja haastavat meidät luoviin ratkaisuihin.

Nyt on aika arvioida ja valmistella sitä, mitä kotikaupungissamme tulevaisuudessa tapahtuu. Jatkossa tulemme toiminnassamme keskittymään kaupungin elinvoimaisena pitämiseen, hyvään taloudenpitoon, uudistuviin palveluihin ja hyvään johtamiseen, joka tukee osaavan henkilöstön hyvää työskentelyä. Lisäksi haluamme tietää, mitä salolaiset pitävät tärkeänä. Mitä kohti meidän olisi hyvä suunnata ja mitä välttää? Mitkä ovat vahvuutemme ja painopisteemme tulevina vuosina?

Kutsun sinut mukaan ideoimaan meidän uutta Saloa. Kyseessä ei ole tavanomainen ennakkoon määritelty monivalintatehtävä vaan aidosti vuorovaikutteinen prosessi, jossa jokaisella salolaisella on mahdollisuus nostaa keskusteluun niitä asioita, jotka hän itse kokee tärkeiksi. Muiden vastaajien näkemyksiä on myös mahdollista kommentoida ja edelleen jatkojalostaa. Osallistuminen kestää vartin verran. Tulemme käyttämään saamamme aineiston kaupungin syksyn ja kevään 2018 strategiatyön tukena.

Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu Salon tulevaisuuden kehittämiseen!

 

Terveisin,
Lauri Inna

Kaupunginjohtaja

Linkki vastaamiseen löytyy täältä:

https://www.strategysignals.com/39450-32214-1102@innostu&salosta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini