sokkona taas

Torstai 9.11.2017 klo 22.28


Sokkomatkoja harrastan. Se on varmaan ystävieni tietoisuuteen jo moneen, moneen kertaan esille tullut. Ainakin facebookiin olen tuupannut esiin kuvia eri reissuista.

Tänäänkin olin jossain. Teemana oli Suomi 100. Matkan järjesti Suur-Salon Selkäyhdistys yhdessä Suur-Salon Matkapalvelun kanssa.

Sokkomatkojen juju on siinä, että tien päälle lähdettäessä ainoastaan kuljettaja tietää, mihin ajetaan, mihin mennään.

Varmaan on sivistyksessäni aukko, kun en edes tiennyt, millainen kohde Lohjalta löytyy. Löytyi tällainen:

Tytyrin Elämyskaivos

Lohjan keskustassa sijaitseva Tytyrin Elämyskaivos vie sinut aitoon kaivosympäristöön 100 metrin syvyyteen. Tytyrin Elämyskaivoksen ainutlaatuinen miljöö tarjoaa jokaiselle jotakin. Opastetulla kierroksella tutustutaan mainareiden värikkääseen arkeen. Juhlia suunnitteleville Tytyri-sali tarjoaa eksoottiset puitteet erilaisten tilaisuuksien pitoon. Astu sisään ja aloita matka maan uumeniin.

Ihan oli mielenkiintoinen kohde. Oli sopivasti ja yksinkertaisesti koottu näytille mennyttä aikaa. Tässä yks ottamani kuva, tässä toinen. Kaikki näytille asetetut työkoneet, -välineet ja esineet kertoivat, jos ei muusta, niin ainakin siitä, että työnteko ja työolosuhteet (silloin kun kaivos täysillä toiminut on) eivät ihan helpoimmasta päästä ole olleet. Jo pelkästään maan alle siirtyminen vaatii omanlaisensa pään. Huhhuh!     

 


Kommentit

9.11.2017 23.01  Marjatta

Tytyristä siirryimme Karjalohjan Päiväkumpuun lounaalle ja Karjalohjalta ajettiin Fiskarssiin. Pimeä oli, kun kuski otti suunnaksi Salo -cityn.

Että tämmönen päivä!

9.11.2017 23.02  Marjatta

Maksoi 48 rahaa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini