tiski eres vai takan?

Lauantai 11.11.2017 klo 18.13


Nyt saa S -Market, tuo vasta uusittu, pisteitä, tämä kauppakeskus Plazassa sijaitseva. 

Salaattitiski oli remontin jälkeen niin niin piilossa, että. Tänään se on ilmestynyt suht koht siihen paikkaan, jossa olikin. Salaatteja ei siinä vielä ollut. Ehkä ensi viikolla. 

Minä en valmisjuttuja ihan hirveästi osta, mutta kyllä joka kerta ohi mennessä katselin just tuota salaattipöytää, -tiskiä, miksikä sitä nyt sanookin ja ajattelin, että hyvä, kun tuokin tuossa on. Oli esillä ja oli houkuttelevasti. Varmaan monia ihmisiä koukuttelevastikin.

Jos salaatin ottopaikkaa ei olisi siirretty, niin olisin kyl seuraavassa edustajiston kokouksessa kysynyt, että kuka putkiaivo sen uusimisen oikein suunnitteli, kun salaatit piiloon meinas pistää. 

Nooh, on se palvelutiskikin vielä pikkusen kaukana. Sitä saisivat kans vielä vähän miettiä. Entinen paikka oli parempi. Nyt moni ei välttämättä edes huomaa, että semmonenkin paikka S -Marketissa on. 

Ja juu: mites minua lyhyemmät ihmiset saa tuotteita ylähyllyiltä? On tietysti muittenkin kauppojen ongelma. Vieressäni oli tänään jäätelöpisteen vieressä iäkäs rouva ja kun hän siinä kurkotteli, niin kysyinkin, tartteeko hän apua. Ei tarvinnut, mutta totesi, että eiväthän ylähyllyt yleensä häntä varten ole.

..

Kassa oli tietävinäs, että salaattitiskin paikkaa määräili terveystarkastaja. Entinen paikka ei olisi ollut sopiva, mutta nyt se sitten onkin sopiva.

Onhan näitä terveys-, terveellisyysjuttuja viime aikoina ilmassa ollut. Ainakin Salo -cityssä!

..

"Jaksais sattaa nyy vaa!"

Jätin auton pihalle.

Siellä se nyt nakuna puhdistautuu!

Hyvää viikonloppua Ystävät! Ja kaikille IsäIhmisille hyvää huomista!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini